ULTIMA ORA! Bill Gates face anunțul despre COVID-19 din anul 2022. Ce se va întâmpla, de fapt, cu omenirea

Fondatorul Microsoft a dat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre felul în care se va prezenta situația epidemiologică în 2022. Bill Gates afirmă că numărul deceselor o să scadă, pe măsură ce oamenii aleg să se vaccineze și apar și tratamente noi împotriva COVID-19.

Gates a dat un interviu pentru Bloomberg, în care și-a exprimat optimismul cu privire la evoluția pandemiei anul viitor. După părerea afaceristului, ratele de infectare cu SARS-CoV2 și de deces vor ajunge

la un nivel similar cu cele produse de virusul gripal.Acesta susține că acest lucru va fi posibil până la jumătatea anului viitor. Gates afirmă că dacă o să apară o variantă agresivă a virusului acest lucru se anulează.

Ce a anunțat afaceristul Bill Gates
Fondatorul Microsoft a anunțat că factorii care vor duce la încetinirea răspândirii virusului și la scăderea numărului de decese provocare de covid sunt imunizarea naturală. Acest tip de imunizare este dobândită de tot mai mulți oameni, după ce trec prin boală.

De asemenea distribuția vaccinurilor și apariția de noi medicamente care să combată virusul ne vor ajuta să facem față.

„Ratele de deces și de infectare ar trebui să scadă destul de dramatic. Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere.” a declarat miliardarul.

Nu este prima oară când Bill Gates face astfel de previziuni. În urmă cu doar șase ani, miliardarul a făcut o declarație pe care, în contextul actual, mulți au interpretat-o drept o previziune.

„Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, probabil că va fi un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război. Nu rachete, ci microbi.” a spus Bill Gates în cadrul unei conferințe Ted din 2015. scriie kanald.ro