sâmbătă, 19 septembrie 2020

Un cunoscut actor român se află pe patul de moarte! ”Are nevoie urgentă de sânge!”

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

După moartea Cristinei Țopescu, o altă personalitate din lumea artistică se află în stare critică, pe patul de spital, la clinica de Urologie de la Fundeni, unde este internat. La doar 25 de ani, Andrei Nedelea se luptă să supraviețuiască, confruntandu-se cu o infectie grava la plamani, facuta in urma unui transplant renal.

”E vital să primească sânge grupa A pozitiv şi masă trombocitară”, spun apropiații, care se roagă pentru Andrei.

Mulţi s-au oferit să doneze sange pentru artist dar, din pacate, nu toți au si reușit, din cauza lipsei de personal din centrele de recoltare, mai ales în weekend. Prietenii și apropiații nu au renuntat usor, asa ca au postat mai multe mesaje:

”Fratele Nedelea are 25 de ani. A suferit un transplant de rinichi în urma căruia a intervenit o complicaţie pulmonară. E intubat şi are nevoie urgentă de donatori de sânge. Se poate dona la orice centru de transfuzii din ţară, cu precizarea clară: „Masă trombocitară, pentru Andrei Nedelea, secţia de Urologie ATI II, Spitalul Fundeni”, a scris Mishu, un coleg.

Cântăreața Ana Mardare, trecută si ea prin experiente similare, a postat pe Facebook. ”Haideți să-l ajutam pe tânărul actor, Andrei Nedelea, născut în ‘94! Sa doneze lumea sânge ( A2 pozitiv),ca e vai de capul lui… Sunt momente critice prin care trece! A făcut un transplant de rinichi nereușit la Spitalul Fundeni. Distribuiti, vă rog, să ajungă la cât mai multa lume”.

”Avem nevoie de voi! Andrei Nedelea, colegul nostru de la Ohhimark, colaborator al revistei The Interwission are nevoie de sânge !!! Andrei a participat activ in susținerea trupelor din underground, acum este nevoie urgentă sa-l îl ajutam și noi prin donarea de sânge. Nu contează grupa sanguină, are nevoie de masă trombocitară. Sângele se poate dona la centrul de transfuzie Victoriei http://ctsbucuresti.ro/cum_donez.html sau la orice alt centru de recoltare din țară. Datele pe care trebuie să le specificați sunt: Nedelea Andrei, secția urologie, ATI II, Spitalul Fundeni, pentru masa trombocitară. Haideti curajosilor, avem nevoie de voi!”, au menționat și cei de la Underground Music.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă