Ultimele declarații ale lui Leo Iorga, înainte să moară: “N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar…”

10.863

Leo Iorga a făcut declarații impresionante la ultimul concert pe care l-a susținut în urmă cu doar două luni. Regretatul cântăreț a performat în fața fanilor în timp ce stătea într-un scaun cu rotile. Din nefericire, după acest spectacol starea lui de sănătate s-a agravat, iar de curând contractase o pneumonie, iar la mijlocul lunii trecute, el a fost internat în spital.

Ultimele declarații ale lui Leo Iorga, înainte să moară
Celebrul cântăreț a murit astăzi, cu fix o lună înainte să împlinească 55 de ani. Pe 20 septembrie, Leo Iorga s-a aflat printre artiștii care au cântat în cadrul concertului care a avut loc în memoria lui Teo Peter. Fostul solist al trupei Compact a avut curajul atunci să părăsească rezerva de spital ca să performeze alături de soliștii de la Compact B și prietenii lor, printre care s-au aflat: Dan Bittman (Holograf), Mihai “Miță” Georgescu (Bere Gratis) dar și colegii săi de scenă.

“N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a părut să se scuze Leo Iorga atunci, după ce a ales să fie alături de colegii de la Compact b și de toți ceilalți muzicieni adunați la Arenele Romane din București, pentru a cânta în memoria lui Teo Peter, potrivit libertatea.ro.

Ultima apariție publică a lui Leo Iorga
Participarea lui Leo Iorga la evenimentul organizat în memoria lui Teo Peter reprezintă în același timp și ultima sa apariție publică. Slăbit de boală și așezat în scaunul cu rotile la care l-a condamnat a treia operație suferită anul acesta, la un picior (după alte două la singurul său plămân), Leo Iorga a înduioșat până la lacrimi sute de oameni când a început să cânte refrenul pe care vocea lui l-a făcut nemuritor: “După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând”.

“Poate n-aș fi apărut pe scenă, dacă atâți oameni nu ar fi decis să respecte însemnătatea momentului, aducerea aminte de Teo”, a mai afirmat atunci regretatul Leo Iorga, care a fost adus la spectacol de soție și de băieții lui.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise