Ultimele detalii despre cautarea interlopului care a ucis un politist

Este alerta maxima in toata tara! Sute de politisti, jandarmi si trupele speciale il cauta de 24 de ore pe individul care a impuscat mortal un politist, in Timis. Rascolesc fiecare metru de pamant si survoleaza zona cu drona si elicopterul. Ucigasul este inarmat, dar si ranit – si a lasat urme de sange pe unde a trecut. Urmarit international pentru talharii, atacatorul a tras cu sange rece in doi agenti. Unul a fost ranit, iar celalalt s-a stins in bratele unei femei care a vazut totul.

De la sol si din aer, sute de politisti si jandarmi il cauta pe individul care a ucis cu sange rece un politist in misiune. Desfasurarea de forte este impresionanta. 

Este cautat in continuare interlopul care a ucis un politist

Localitatea Izvin, acolo unde a avut loc tragedia, s-a transformat in cel mai bine pazit loc din Romania. De aici, pe o raza de 30 kilometri, mascatii periaza fara incetare fiecare metru patrat si folosesc chiar si aparatura pentru supravegherea granitelor. 

Pe timpul noptii, politistii de frontiera vor fi cei care vor scana campurile din jurul Recasului cu un aparat cu infrarosu pentru a incerca sa dea de urmele fugarului. 

Vezi si: Marturie cutremuratoare a femeii care a stat langa politistul ucis: ''L-am vazut ca moare si nu pot sa-l ajut'' – VIDEO

Un fugar cautat international, pe care patru politisti – doi in uniforma si doi in civil – au incercat sa-l prinda ieri intr-o casa goala din Izmin. Pentru agentul Cristian Amariei, a fost ultima misiune. 

Un martor spune ca „era casa inconjurata de politisti. Cand a iesit pe geam, a sarit in fata politistului. A scos pistolul si l-a impuscat pe politist”.

Sora politistului ucis spune ca „noi nu stiam despre aceasta misiune. Am aflat de la asistentii de pe Salvare, care ne-au si spus ca a fost impuscat mortal”.

O femeie care a auzit focurile de arma, trase la cativa metri de casa ei, a incercat sa-i acorde primul ajutor politistului ranit in gat si-n piept. 

Vezi si: Prima poza cu politistul impuscat de catre un interlop – FOTO

Femeia spune ca „se trageau focuri de arma ca in Vestul Salbatic! Eram disperata! Si sperietura a fost si mai mare cand l-am vazut ca moare si nu pot sa il ajut. Am trecut prin clipe groaznice. 

Imi pare foarte rau. Politia a venit cam tarziu. Credeti-ma. Si Salvarea si Politia au venit tarziu”. 

Politistul ucis de interlop avea 43 de ani si doi copii

In bratele ei a murit agentul de 43 de ani, tatal a doi copii. 

Nepotul politistului spune ca „am sperat ca o sa il gasim in viata sau macar la spital. Cand am ajuns, din pacate nu mai era”. 

Colegul lui a fost impuscat in picior. Cei doi politisti au plecat in misiune fara niciun fel de echipament de protectie.

 » Sursa: bzi.ro