Un barbat a murit salvandu-si familia. A pierit calcat de propria masina

Un tânăr de 30 de ani din Maramureș a murit miercuri după ce propria mașină a venit peste el pentru că a uitat să tragă frâna de mână într-o zonă în pantă.

A murit salvandu-si familia. Accidentul a avut loc pe un drum de căruţe, în localitatea Cetăţele, judeţul Maramureş.

Presa locală relatează că acesta a murit salvându-și familia, respectiv soția, bebelușul și soacra, care se aflau în autoturism, transmite baiamare24.ro.

Bărbatul a parcat mașina pe un deal, pe un drum nedeschis circulației publice. Acesta ar fi uitat însă să tragă frâna de mână și s-a dat jos din autovehicul. Pentru că mașina se îndrepta spre o râpă, bărbatul a sărit în fața ei. Vehiculul s-a oprit, dar bărbatul a rămas captiv sub el și a decedat.

A murit salvandu-si familia
„Primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului au relevat că în timp ce conducea autoturismul în locul numit «Poiană», pe raza localităţii Cetăţele, bărbatul a oprit maşina pe un teren în pantă, pentru a verifica o posibilă defecţiune. Întrucât a lăsat motorul în funcţiune şi nu a asigurat autoturismul corespunzător, cu frâna de ajutor, maşina s-a pus în mişcare şi a trecut peste bărbat, acesta rămânând încarcerat”, a transmis IPJ Maramureș.

Citeste si: Bunicul Luizei il demoleaza pe Eugen Nicolicea in direct la Antena 3!

Bunicul Luizei l-a umilit pe Eugen Nicolicea în această seară, la Antena 3. Bărbatul a intervenit telefonic și a avut un schimb de replici cu prezentatorul Răzvan Dumitrescu.

Bunicul Luizei il demoleaza pe Nicolicea. Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea mai este în direct la dumneavoastră în emisiune?

Răzvan Dumitrescu: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de domnul Nicolicea?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea ce reprezintă: trecutul, prezentul sau viitorul?

Răzvan Dumitrescu: Domnul Nicolicea este invitatul meu în această emisiune ca reprezentant al unui partid de guvernământ.

Bunicul Luizei: Am înțeles, dar ce reprezintă? La ce se referă: trecut, prezent sau viitor?

Răzvan Dumitrescu: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine! (n.r. ridică tonul)