19.9 C
București
miercuri, 12 mai 2021

Un barbat din judetul Gorj a fost vaccinat cu serul gresit la rapel. S-a deschis o ancheta

Un barbat din judetul Gorj a fost vaccinat la rapel cu serul Moderna, desi ar fi trebuit cu Pfizer.

Barbatul a intrat in cabinetul unde se faceau vaccinurile cu Moderna, asistenta l-ar fi intrebat daca este la prima doza, el a confirmat, dandu-si seama de eroare dupa ce a primit adeverinta de vaccinare pe care era scris numele vaccinului cu care fusese imunizat.

“S-a prezentat o persoana, la vaccin, impreuna cu sotia. Au fost examinati de medicul care era de serviciu, au fost chestionati in legatura cu vaccinul. Li s-a spus ca sunt pentru rapel. Au plecat spre punctul de vaccinare. Amandoi, insotiti de o asistenta. Sotia a intrat in cabinetul pe care scria Pfizer, unde se facea vaccinul cu Pfizer, adica rapelul. Iar dansul, din declaratiile asistentelor, a intrat in cabinetul pe care scria Moderna”, a declarat Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

9 reasons this NHL season feels like the 80’s…in 90 seconds

Directorul Directiei de Sanatate Publica a judetului Gorj, Narcis Stoian, a declarat ca un barbat si sotia lui s-au prezentat, marti, la centrul de vaccinare amenajat in cadrul Stadionului Municipal din Targu Jiu, unde erau programati pentru doza de rapel cu vaccinul Pfizer.

Directorul DSP Gorj, a mentionat ca acum este o ancheta in desfasurare pentru a afla cine a gresit. Astazi au fost programate 60 de persoane pentru rapelul cu serul Pfizer.

“In cabinetele de vaccinare sunt doar cei care vaccineaza. Pe chestionar scria ca are rapelul de efectuat. Domnul se simte bine. Am vorbit cu el si inainte. Este sub observatie. Sotia dansului este cadru medical”, a mai spus Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate