Un bărbat s-a urcat pe un stâlp și a cerut o casă de la Gigi Becali

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de beton aflat în fața „Palatului” din Pipera și a început să îl strige pe Gigi Becali. Bărbatul, cu problemele lui, amenințase că nu vrea să coboare de acolo până când miliardarul nu vine să discute cu el. Gigi Becali și-a făcut imediat apariția și l-a convins pe bărbat să coboare pe trotuar.

Bărbatul urcat pe stâlp, spre amuzamentul trecătorilor, l-a chemat pe Gigi Becali, pentru că avea unele probleme. Iar gestul l-ar fi făcut fix pentru a-i atrage atenția omului de afaceri.

Patronul clubului FCSB avea să răspundă strigătelor bărbatului de la înălțime și să ajungă acolo, lângă stâlp, pentru a-l convinge să coboare.

Cum a reușit Gigi Becali să-l dea jos de pe stâlp pe bărbat
Nemulțumitul avea doleanța lui, destul de ”măricică”: o casă pentru el și familia lui! Sub privirile polițiștilor, chemați prin apel la 112, și ale martorilor prezenți întâmplător, Gigi Becali avea să-l înduplece să coboare pe cel căruia îi dăduse bani cu câteva zile înainte. Cum a reușit?

„Mi-a spus că nu are casă, i-am dat niște bani, iar acum vrea casă. Mi-a zis acum «Dă-ne bani de chirie pe o lună, că după aceea ne descurcăm». Se dă jos? Îi dau bani de chirie pentru o lună. Dacă vine și luna viitoare, îl las să stea acolo așa, să doarmă acolo, acum ce să fac…

Nu îl cunosc, acum vreo două zile i-am mai dat bani, dar el vrea casă. «Păi dacă nu îmi dai casă, mă urc pe stâlp. Păi urcă-te, mă.»

Eu veneam acasă, domnul «Dă-mi casă». Dar nu ți-am dat bani ieri? Păi zice «Nu, că vreau casă!» Dacă nu îi dau casă, se urcă pe stâlp. «Urcă-te, mă!» S-a urcat. Dacă mai vine, treaba lui, la revedere”, a povestit Gigi Becali în urma dialogului pe care l-a avut cu bărbatul urcat pe stâlp.