• Home
  • Timp liber
  • Un bătrân care nu mai avea nicio rudă și-a donat casa bisericii, dar ce au descoperit oamenii înăuntru a făcut înconjurul lumii. Doamne, câte sunt!

Un bătrân care nu mai avea nicio rudă și-a donat casa bisericii, dar ce au descoperit oamenii înăuntru a făcut înconjurul lumii. Doamne, câte sunt!

Un bătrân care nu mai avea nicio rudă și-a donat casa bisericii, dar ce au descoperit oamenii înăuntru a făcut înconjurul lumii

Un bărbat fără familie a murit și și-a lăsat casa bisericii, iar oamenii bisericii au fost extrem de emoționați de acest gest, dar nu aveau idee ce vor descoperi înăuntru. Dennis Erickson, în vârstă de 69 de ani, avea o pasiune care îl fascina. Bărbatul nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut copii și cea mai mare parte a banilor lui a mers către lucrul pe care îl iubea cel mai mult pe lume: mașinile.

Lisa Lundstrom, membră a bisericii de care aparținea omul, a fost trimisă să verifice casa. Când a intrat, a fost uimită să vadă o casă plină de mașini: “Doamne, câte sunt!”, a exclamat ea. De la un capăt la altul, de la podea la tavan, bărbatul adunase mii de modele de mașini. Mașinile în miniatură acopereau orice suprafață disponibilă, iar garajul era plin de mașini clasice!

În total, existau în casa lui mai mult de 30.000 de modele. Dennis, inginer pensionat, ținuse jurnale detaliate ale achizițiilor și ale modului în care le menținea în starea cea mai optimă.

Preotul a declarat: ,,Cred că folosind darul pe care Dennis ni l-a dat pentru a avea un impact asupra viitoarelor generații este exact modul în care ar fi vrut să fie folosit”.