All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Un bătrân din Arad și-a dat foc la casă în Ajunul Crăciunului. Motivul este incredibil

Un bărbat din Arad a incendiat casa în care locuia, iar el a rămas închis într-una dintre camere.

Totul s-a întâmplat în cartierul arădean Gai, în Ajunul Crăciunului, într-o casă în care locuia bătrânul de aproximativ 70 de ani. Omul s-a închis într-o cameră din locuinţă, a luat un bidon de diluat pe care îl folosea să aprindă focul şi l-a aruncat în sobă, relatează opiniatimișoarei.ro.

Văzând că un fum negru iese dinspre casa bătrânului, femeia care l-a luat în întreţinere pe bătrân şi care locuieşte la doar câteva case distanţă, a fugit să vadă ce s-a întâmplat ,însă uşile erau închise.

Până la sosirea pompierilor, familia femeii a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţa.

Bătrânul a fost scos nevătămat din casă. Când a fost întrebat de ce a luat această decizie, acesta i-a uimit pe pompieri. Bărbatul le-a spus acestora că a dat foc casei de supărare că echipa sa favorită, Real Madrid, a pierdut derby-ul din campionatul Spaniei, cu FC Barcelona.

Sursa: Opinia Timisoarei

loading...