All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Un bătrân din Arad și-a dat foc la casă în Ajunul Crăciunului. Motivul este incredibil

Un bărbat din Arad a incendiat casa în care locuia, iar el a rămas închis într-una dintre camere.

Totul s-a întâmplat în cartierul arădean Gai, în Ajunul Crăciunului, într-o casă în care locuia bătrânul de aproximativ 70 de ani. Omul s-a închis într-o cameră din locuinţă, a luat un bidon de diluat pe care îl folosea să aprindă focul şi l-a aruncat în sobă, relatează opiniatimișoarei.ro.

Văzând că un fum negru iese dinspre casa bătrânului, femeia care l-a luat în întreţinere pe bătrân şi care locuieşte la doar câteva case distanţă, a fugit să vadă ce s-a întâmplat ,însă uşile erau închise.

Până la sosirea pompierilor, familia femeii a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţa.

Bătrânul a fost scos nevătămat din casă. Când a fost întrebat de ce a luat această decizie, acesta i-a uimit pe pompieri. Bărbatul le-a spus acestora că a dat foc casei de supărare că echipa sa favorită, Real Madrid, a pierdut derby-ul din campionatul Spaniei, cu FC Barcelona.

Sursa: Opinia Timisoarei

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide