All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Un cuplu a adoptat o fetiță abandonată într-o gară! Surpriza a fost uriașă atunci când au adus-o acasă și au observat ce secret ascunde!

Un cuplu a trecut prin multe încercări atunci când și-a pierdut unul dintre copii. Și ca fiul cel mare să nu rămână singur, cei doi au decis să adopte o fetiță din China.

Este povestea lui Chuck și a soției sale, Kim Walker. Nu au mai stat pe gânduri și au adoptat o fetiță, pe care au numit-o Kaitlin.
Mackenzie a ajuns într-o casă plină de căldură și de iubire și s-a adaptat imediat. Doar că părinții au observat ceva: de fiecare dată când ceasul începea să cânte, fetița (pe care au numit-o Mackenzie) reproducea sunetele întocmai!

Apoi au auzit de situația critică a orfanilor din China și atunci și-au dat seama că este cazul să adopte un suflet de acolo, o fetiță. Abandonată într-o gară la doar o lună de la naștere, copila a primit astfel o nouă șansă la viață.

„Oriunde mergeam ea reproducea sunetele din jur. Și tot ceea ce făcea trebuia să aibă muzică”, au declarat părinții.

Timpul a trecut și Mackenzie a fost încurajată să cânte din ce în ce mai multe și mai bine. Așa a ajuns să ia lecții și să se șlefuiască.

A lansat chiar și un album în preajma adolescenței și are sute de mii de urmăritori pe YouTube!

Chiar dacă a fost abandonată, fetiței i s-a oferit o nouă șansă la viață și acum își bucură părinții cu merite din ce în ce mai mari.

Sursa: a1.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide