All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Un cuplu a adoptat o fetiță abandonată într-o gară! Surpriza a fost uriașă atunci când au adus-o acasă și au observat ce secret ascunde!

Un cuplu a trecut prin multe încercări atunci când și-a pierdut unul dintre copii. Și ca fiul cel mare să nu rămână singur, cei doi au decis să adopte o fetiță din China.

Este povestea lui Chuck și a soției sale, Kim Walker. Nu au mai stat pe gânduri și au adoptat o fetiță, pe care au numit-o Kaitlin.
Mackenzie a ajuns într-o casă plină de căldură și de iubire și s-a adaptat imediat. Doar că părinții au observat ceva: de fiecare dată când ceasul începea să cânte, fetița (pe care au numit-o Mackenzie) reproducea sunetele întocmai!

Apoi au auzit de situația critică a orfanilor din China și atunci și-au dat seama că este cazul să adopte un suflet de acolo, o fetiță. Abandonată într-o gară la doar o lună de la naștere, copila a primit astfel o nouă șansă la viață.

„Oriunde mergeam ea reproducea sunetele din jur. Și tot ceea ce făcea trebuia să aibă muzică”, au declarat părinții.

Timpul a trecut și Mackenzie a fost încurajată să cânte din ce în ce mai multe și mai bine. Așa a ajuns să ia lecții și să se șlefuiască.

A lansat chiar și un album în preajma adolescenței și are sute de mii de urmăritori pe YouTube!

Chiar dacă a fost abandonată, fetiței i s-a oferit o nouă șansă la viață și acum își bucură părinții cu merite din ce în ce mai mari.

Sursa: a1.ro

loading...