15.6 C
București
miercuri, 12 mai 2021

Un fotbalist al nationalei este internat instare grava dupa un accident rutier

Andrea Cossu a pierdut controlul masinii pe care o conducea, initial a parasit carosabilul, dupa a revenit pe carosabil, s-a rasturnat si apoi s-a oprit in parapetul ce despartea carosabilul de celalat sens de mers, anunt facut de cei de la La Gazzetta dello Sport. El se afla in stare grava la spital.

Fotbalist internat în stare gravă dupa un accident rutier

Fotbalistul cu doua prezente in echipa nationala de fotbal a Italiei, a fost salvat din masina dupa interventia politistilor si pompierilor ajungand imediat la spital in cod rosu. In momentul de fata este intr-o stare „critica, desi stabila” internat la terapie intensiva. Dupa o scanare computerizata la care a fost supus fotbalistul s-au descoperit multiple fracturi si un traumatism toracic, astfel medici sunt rezervati sa dea un prognostic in acest caz.

„In urma unui accident rutier, managerul Andrea Cossu se afla internat la spitalul Brotzu din Cagliari. Supus examinarilor si terapiilor, starea sa este stabila. Haide Andrea, suntem cu totii alaturi de tine”, au scris cei de la Cagliari.

Fotbalistul a fost proiectat in afara autoturismului, starea lui de sanatate se pare a fii una critica, dar stabila. Din primele informatii aparute se pare ca a suferit multiple fracturi si un traumatism toracic.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate