12.2 C
București
joi, 15 aprilie 2021

Un lider PSD a murit la doar 29 de ani. Horia Stancu era căsătorit şi avea un bebeluş

Durere fară margini pentru familia şefului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Brașov. Horia Stancu a murit la doar 29 de ani, după ce a făcut un atac cerebral şi a stat o lună în comă. Tânărul, care era liderul organizaţiei de tineret a PSD Braşov, era căsătorit şi avea un bebeluş de nici un an.

Horia Stancu s-a stins din viaţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. Tânărul suferise un accident cerebral în urmă cu aproape o lună. Pe 27 aprilie, Horia Stancu verificase stadiul lucrărilor pe DN11.

„Am găsit o mobilizare foarte bună! Ne aflăm astăzi la un stadiu fizic de aproximativ 20%, în mai puţin de 2 săptămâni!”, scria atunci pe Facebook şeful DRDP Braşov.

„Astăzi este o zi mai rea pentru noi, după cum ştiţi a decedat unul dintre cei mai buni colegi ai noştri, un om de o calitate deosebită, e vorba de domnul Horia Stancu, un tânăr de 29 de ani. Aşa a vrut Dumnezeu să îl ia acolo lângă el. Şi trebuie să fim alături de familia lui şi de colegii noştri de la Braşov. Eu personal sunt marcată de pierderea acestui om”, a declarat Mariana Ioniţă, director general al CNAIR, la România TV.

Prefectura Braşov a transmis un mesaj de condoleanţe familiei lui Horia Stancu.

„Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”, a scris prefectul judeţului Braşov.

Horia Stancu era căsătorit şi avea un copil de 11 luni. El era şi şeful organizaţiei de tineret a PSD Braşov.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate