12.7 C
București
joi, 13 mai 2021

Un medic din România, anunț șoc: „Eu aș înmulți cu 2 sau 3 numărul de cazuri raportate” Câte cazuri există în realitate?

Un medic din România, anunț șoc despre numărul de cazuri noi de coronavirus. Specialistul a dezvăluit că, în realitate, cifrele sunt mult mai mari.

Un medic din România, anunț șoc despre numărul de cazuri noi de coronavirus. Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, afirmă că, în realitate, numărul persoanelor depistate pozitiv cu coronavirus este mult mai mare.

Un medic din România, anunț șoc: „Eu aș înmulți cu 2 sau 3 numărul de cazuri raportate” Câte cazuri există în realitate?
Cu fiecare zi ce trece, România mai stabilește câte un record negativ în ceea ce privește numărul cazurilor noi de coronavirus. Vineri au fost raportate 799 de cazuri noi, iar autoritățile se așteaptă ca cifrele să crească din nou în cursul zilei de sâmbătă. Cu toate că numărul cazurilor este unul foarte mare, medicul Beatrice Mahler de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, a făcut publică o informație îngrijorătoare.

Specialista este de părere că, în realitate, România ar avea zilnic aproximativ 2000 de cazuri noi.

„Eu aș înmulți cu 2 sau 3 numărul de cazuri raportate, pentru că o parte din persoanele care sunt confirmate au contacți, contacți care nu întotdeauna ajung să-și facă testul sau refuză să-și facă testul, pentru că știm că sunt și situații în care persoane care au simptomatologie stau acasă și refuză să ajungă într-un spital sau să-și facă testul de frica unei stigme pe care o are în acest moment. Omul de rând trebuie să înțeleagă că este în aceeași barcă cu noi, nu este în altă parte. Avem o presă care până în acest moment a educat foarte mult, chiar dacă oamenii au tendința să oprească televizorul sau să schimbe canalul, eu cred că educația pe care o facem poate să ne ajute să nu ajungem în acel moment (ca Italia – n.r.). Ar fi foarte trist să ajungem în scenariul Italia, ar fi dureros pentru noi.”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, potrivit digi24.ro.

Situație alarmantă! Raed Arafat atrage atenția: „Ne așteptăm să depășim 866 de cazuri noi.”
Raed Arafat atrage atenția asupra evoluției crizei coronavirusului în România. Astăzi ar putea fi anunțat un nou bilanț alarmant.

Raed Arafat atrage atenția asupra numărului mare de cazuri noi de coronavirus din România. După ce ieri a fost stablit un nou record negativ, specialistul a anunțat că din datele furnizate de autorități, numărul îmbolnăvirilor a crescut foarte mult, astfel că bilanțul ar putea fi unul alarmant în cursul zilei de sâmbătă.

Vineri, România a înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus de la începutul pandemiei și până în prezent: 799. Cu toate acestea, Raed Arafat atrage atenția că cifrele pentru sâmbătă ar putea fi mult mai mari, existând riscul să existe aproape 900 de cazuri noi în doar 24 de ore.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate