All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

UN NOU ATAC CRIMINAL la metrou. Atenţie, IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL.

Un atac identic cu cel petrecut anul trecut, in decembrie, la statia de metrou Dristor 1 a avut loc astazi, dar, din fericire, victima a reusit sa supravietuiasca.

Incidentul a avut loc in statia Concepcion din orasul brazilian Sao Paolo. Un barbat imbracat in alb a impins o femeie chiar in fata trenului ce intra in statie. Din fericire, femeia a cazut intre sine, iar trenul a trecut peste ea. Victima a suferit doar o fractura la mana, dar martorii si imaginile arata ca totul se putea sfarsi tragic.

Anchetatorii spun ca barbatul a facut acest gest pentru ca ar suferi de probleme psihice si ca „ar fi impins prima persoana care i-ar fi iesit in cale”. „Femeia a supravietuit pentru ca a cazut in golul care separa sinele si nu a fost afectata de curentul electric care trecea prin ele. A cazut in fata trenului, dar nu a fost lovita, chiar daca garnitura a trecut exact peste locul unde era ea intinsa. Victima a fost salvata si trimisa la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, acolo unde este tinuta sub observatie. Femeia se afla inca in stare de soc”, a declarat un cuvant al Sao Poala Metro Police.

Sursa: dininimaromaniei.ro

loading...