24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Un nou COD GALBEN de vreme rea!

Administrația Național a emis o avertizare de tip COD GALBEN de instabilitate atmosferică accentuată.  Interval de valabilitate: 10 iunie, ora 12:00 – 10 iunie, ora 23:00. În vigoare este și o informare meteo care va expira pe 13 iunie, la ora 23.00.

Pe parcursul zilei de joi (10 iunie) în Oltenia, Maramureș, nordul Moldovei, local în Muntenia și în Transilvania, precum și în zonele de munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

INFORMARE METEO

În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină. Aceste fenomene se vor semnala în zilele de joi, vineri și sâmbătă (10, 11 și 12 iunie), îndeosebi după-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte,

 » Citeste mai mult pe realitateadeprahova.net

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate