sâmbătă, 5 decembrie 2020

Un nou focar de coronavirus. Primaria a fost inchisa.

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

Un nou focar de coronavirus. Autoritatile au depistat un nou focar la Primaria Siret, judetul Suceava. Primarul a anuntat ca activitatea primariei se va desfasura doar online si prioritare vor fi urgentele, cum ar fi eliberarea de buletine sau documente necesare in cazul deceselor.

Decizia izolarii primariei Siret a venit dupa ce 25 de angajati ai institutiei au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

Primarul din Siret a anuntat ca activitatea primariei se va desfasura doar online si vor fi rezolvate urgentele, cum ar fi eliberarea de buletine sau documentele in cazul deceselor. De asemenea, in cladirea primariei vor intra doar angajatii care sunt testati negativ la coronavirus.

Totodata angajatii primariei care nu au efectuat pana in momentul de fata testul pentru coronavirus vor fi testati.

„Mentionez ca primaria este inchisa publicului inca din data de 15 martie, de aceea pericolul infectarii persoanelor care s-au prezentat la primarie este foarte mic”, a declarat primarul orasului Siret, potrivit monitorulsv.ro.

Potrivit ultimelor date comunicate de autoritati, rata de infectare in Siret a ajuns de 6,54 la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă