19 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Un nou proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru orașul Plopeni

„Înființare alee pietonală cu sistem de iluminat public și amenajare sistem de colectare a apelor pluviale ( șanțuri betonate) pe DJ 102, partea dreaptă ( Bariera CF -Biserică), orașul Plopeni, județul Prahova”. Este denumirea completă a unui proiect pe care administrația locală din Plopeni l-a înaintat Companiei Naționale de Investiții, în vederea finanțării.

În urmă cu câteva zile, autoritățile locale au fost informate, printr-o adresă, că orașul a fost inclus pe lista-sinteză, asta însemnând că proiectul va obține fondurile necesare de la Ministerul Dezvoltării, prin CNI.

Acesta este al treilea proiect pentru care orașul Plopeni obține finanțare din sursa mai sus menționată. Celelalte două lucrări, una realizată, cealaltă în curs de finalizare, fac referire la modernizarea căminului cultural și construirea sălii de sport pentru Școala Generală din localitate. În total, vorbim, în aceste două cazuri, de o suma investită ce depășește cinci milioane de lei.

Articolul Un nou proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru orașul Plopeni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate