Un nou scandal în showbiz. Nicoleta Dragne, atac la adresa lui George Burcea: „Ai dra*u puțin respect și încetează”

Reacția fostei ispite de la ”Insula Iubirii” după ce actorul a comparat-o pe Viviana Sposub cu Andreea Bălan.

Fosta ispită de la ”Insula iubirii” a avut o reacție mai puțin obișnuită, după ce George Burcea a comparat-o pe Viviana Sposub cu Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a postat un mesaj dur la adresa actualului iubit al Vivianei și îl acuză de lipsă de respect față de cea care i-a dăruit doi copii.

Nicoleta Dragne, atac dur la adresa lui George BurceaTot scandalul a pornit de la o postare în care George Burcea a publicat o fotografie cu Viviana Sposub și a insinuat o asemănare între ea și Andreea Bălan. Chiar dacă nu dă numel, mesajul este destul de evident un atac indirect la mama copiilor lui:

„Fata asta cântă mai bine decât multe ”hartiste” din generația 90 – 2000, dar ele nu vor recunoaște, căci au presa și studioul de partea lor … Aviz „Moșule”, a scris George Burcea în cadrul unui story în care a redistribuit o postarea a iubitei lui, Viviana Sposub.

Nicoleta Dragne, colega de competiție a Vivianei Sposub, nu a rămas indiferentă la mesajul pe care George Burcea l-a postat. Aceasta a publicat un mesaj pe Instagram în care își arată indignara față de spusele lui George Burcea:

„Ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să râdă public de aspectul fizic al mamei copiilor săi? (…) Am spus-o de 100 de ori, oamenii nu rămân veșnic împreună, dar când ai copii care vor crește și vor avea acces la presă, ai dra*u puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram. Când ai copii, nu mai este despre tine și ea/el, e despre ei, atât!”, a fost mesajul dur transmis de Nicoleta Dragne.