duminică, 29 noiembrie 2020

Un polițist din București a fost lovit și târât de o mașină care a trecut pe roșu. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Știrile zilei

Mama lui Livian l-a părăsit pe Nelson Mondialu! Liana i-a golit casa, a plecat și nu s-a întors de o săptămână! A dat-o dispărută...

Nelson Mondialu a fost părăsit de celebra Liana, femeia care i-a fost alături în ultimii 25 de ani. Femeia...

Mesaje de Sfântul Andrei 2020. Cele mai frumoase urări de Sf Andrei, 30 noiembrie 2020

Mesaje de Sfântul Andrei 2020 Cei care poartă numele Andrei, Andreea, Andi,Andrada, Andruța, Andries sau alte derivate își serbează...

Daniel Niculescu i-a declarat război lui Maurice Munteanu: „Asemenea blat pe față nici în liga a cincea nu se mai face. Urmează multe”

Daniel Niculescu l-a criticat dur pe Maurice Munteanu, după ce a văzut declarațiile juratului când Alexandra Ungureanu și-a prezentat...

Un agent al Poliției Locale București a fost lovit de o mașină care a intrat pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din zona Pipera.

În urma coliziunii, agentul a fost târât de mașină câțiva metri. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, deși un alt șofer, martor la incident, a încercat să-l oprească.

V.B. se afla în zona șoselei Pipera, într-o intersecție cunoscută ca „nod” al Capitalei. Locul este în atenția D.G.P.L.C.M.B. ca fiind unul care, fără activitatea de fluidizare a poliţiştilor, se poate transforma în zonă de ambuteiaj.

„Am văzut cum un șofer al unei dubiţe intră în intersecție pe culoarea roşie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri”, povesteşte polițistul local. Acesta își mai amintește că, după ce a fost lovit, șoferul autovehiculului a reușit să plece de la locul accidentului, deși un alt conducător auto – martor al incidentului – a încercat să-l blocheze pe agresor în trafic.

După acordarea primelor îngrijiri medicale, agentul de circulație al D.G.P.L.C.M.B. a fost transportat la spitalul Elias. În prezent se află în afara oricărui pericol, iar specialiștii Poliției Naționale – care l-au identificat, deja, pe agresor – continuă cercetările.

Sursa:DiGi24
loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă