16.2 C
București
luni, 17 mai 2021

Un polițist din București a fost lovit și târât de o mașină care a trecut pe roșu. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Un agent al Poliției Locale București a fost lovit de o mașină care a intrat pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din zona Pipera.

În urma coliziunii, agentul a fost târât de mașină câțiva metri. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, deși un alt șofer, martor la incident, a încercat să-l oprească.

V.B. se afla în zona șoselei Pipera, într-o intersecție cunoscută ca „nod” al Capitalei. Locul este în atenția D.G.P.L.C.M.B. ca fiind unul care, fără activitatea de fluidizare a poliţiştilor, se poate transforma în zonă de ambuteiaj.

„Am văzut cum un șofer al unei dubiţe intră în intersecție pe culoarea roşie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri”, povesteşte polițistul local. Acesta își mai amintește că, după ce a fost lovit, șoferul autovehiculului a reușit să plece de la locul accidentului, deși un alt conducător auto – martor al incidentului – a încercat să-l blocheze pe agresor în trafic.

După acordarea primelor îngrijiri medicale, agentul de circulație al D.G.P.L.C.M.B. a fost transportat la spitalul Elias. În prezent se află în afara oricărui pericol, iar specialiștii Poliției Naționale – care l-au identificat, deja, pe agresor – continuă cercetările.

SursaDiGi24

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate