18.9 C
București
duminică, 16 mai 2021

Un preot din Bacău și-a bătut soția în fața Primăriei. Ce reacție a avut tatăl acestuia

Un preot din Bacău și-a bătut soția. Totul s-a petrecut în plină stradă, în fața Primăriei Bacău, în timp ce femeia ținea copilul în brațe. Apariția înregistrării video a înfuriat opinia publică, multe persoane cerând caterisirea preotului bătăuș. În urma scandalului iscat, preotul și-a cerut scuze public pentru fapta sa.

Zilele trecute, apariția unei înregistrări video a oripilat opinia publică. În imagini se poate vedea cum un bărbat își lovește și bruschează soția în plină stradă. Mai mult, femeia ține în brașe un copil și nu se poate apăra de loviturile bărbatului.

Un preot din Bacău și-a bătut soția

Un preot din Bacău a fost filmat în timp ce își bătea soția în fața Primăriei Bacău. Pe filmare se observă cum preotul o lovește și o împinge cu brutalitate pe femeie. Toate aceste lucruri s-au petrecut în timp ce femeia se afla cu copilul în brațe. Din câte se pare, totul a pornit de la un schimb de replici între cei doi soți în timp ce se aflau în mașină. La un moment dat, femeia a coborât cu copilul în brațe și s-a îndepărtat de mașină.

În acel moment, preotul parcă și-a ieșit din minți. Mai întâi, i-a aplicat numeroase lovituri. Apoi a bruscat-o și a băgat-o cu forța pe femeie în vehicul. După toate acestea a demarat în trombă. Imaginile apărut pe o rețea de socializare au stârnit revolta internauților. Astfel, preotul bătăuș nu a ezitat să reacționeze în urma apariției filmulețului controversat. Acesta și-a cerut scuze public pentru gestul său necugetat.

Reacția incredibilă a tatălui preotului bătăuș
Tatăl preotului din Bacău care și-a bătut soția a avut o reacție surprinzătoare legată de acest eveniment. Acesta nu i-a luat în niciun moment apărarea fiului. Totodată a spus că orice faptă necugetată făcută de un slujitor al bisericii este de condamnat. Cuvintele preotului au fost spuse chiar în fața enoriașilor. Totul s-a petrecut la ultima slujbă pe care acesta a susținut-o, chiar în biserica unde slujește alături de fiul său.

Zilele trecute, opinia publică a reacționat la niște imagini greu de descris în Bacău. Acolo, un preot din oraș a fost surprins în timp ce își agresa soția care se afla cu copilul în brațe. Ulterior, imaginile au fost postate pe internet și au revoltat opinia publică. În imagini se vede cum preotul își bruschează și își trage de păr propria soție.

Preotul bătăuș din Bacău slujeşte la aceeași biserică cu tatăl său. Într-o cuvântare ţinută după slujbă, părintele Ioan Palur îi roagă pe enoriaşi să îi ierte fiul:

„E fiul meu şi îmi dau seama că a făcut o greşeală. Un moment necugetat la care nici eu nu m-am aşteptat. O să auziţi multe comentarii, sunt oamenii răi care aruncă cu pietre în slujitorii bisericilor, numai un motiv cât de mic să găsească şi atunci face înconjurul lumii. Şi cu siguranţă s-a făcut înconjurul pământului pentru un act necugetat făcut de fiul meu. Este de condamnat orice procedură şi orice lucrare sau orice necugetare a unui slujitor al bisericii noastre cu atât mai mult dacă este făcută de către fiul meu”, a spus părintele Ioan Palur.

Tatăl preotului bătăuș explică gestul fiului
Părintele Ioan Palaur mai spune că acest episod l-a afectat foarte mult. Totodată, acesta explică de unde a pornit conflictul.

„Eu am vorbit şi la Episcopie, peste tot am vorbit. Pe orice părinte îl doar cel mai mult când eşti tată şi vrei să fie bine şi când un copil te poate distruge. Au avut o ceartă între dânşii şi probabil când unul nu ascultă de altul asta s-a întâmplat”, a mai spus tatăl preotului bătăuș.

Momentan, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului nu a avut nicio reacție după ce un preot din Bacău și-a bătut soția.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate