Un prezentator de radio a murit la doar 55 de ani, chiar în timp ce era în direct

Un prezentator de radio a murit la doar 55 de ani, chiar în timp ce era în direct la un post local din Suffolk, Anglia, luni dimineața.

Tim Gough își prezenta emisiunea pe care o realiza la GenX Radio Suffolk, când muzica difuzată de postul de radio s-a întrerupt brusc la jumătatea unei melodii.

Câteva minute mai târziu, programul a fost reluat, dar Tim Gough, cel care vorbise cu câteva clipe mai devreme, nu s-a mai revenit la microfon.

Mai târziu, postul a confirmat că prezentatorul și-a pierdut viața în urma unui infarct.

”Trebuie să vă informăm cu cea mai mare durere că dragul nostru prieten și gazda matinalului, Tim Gough, a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul. D

ragostea noastră merge către familia lui, fiul, sora, fratele și mama lui. Tim făcea ceea ce îi plăcea. Avea 55 de ani”, a scris postul de radio pe pagina de Facebook.

”Cariera sa la radio s-a întins peste un sfert de secol și a început la Radio Orwell în 1986. A continuat să prezinte emisiuni matinale la Saxon Radio și SGR-FM, precum și la Smooth Radio și la diferite alte posturi de radio din East Midland”, a declarat James Hazell, directorul GenX Radio Suffolk.