sâmbătă, 28 martie 2020

Remediul minune pentru curățarea ficatului. Este natural si ai nevoie de doar 2 zile!

Știrile zilei

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Stewardesa Georgiana, atac dur la adresa romilor care revin în țară: „Veniți să ne omorâți părinții”

Zilele trecute, sute de romi au aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală, întorși toți din țările străine în care...

Ficatul este un aparat care elimină toxinele din corpul nostru și substanțele nocive. Curatarea lui este recomandata in mod regulat, iar pentru acest lucru ti-am pregatit un remediu natural!

Durata: 2 zile

Incrediente: apă și stafide negre

Aproximativ o mână de stafide este suficientă pentru aceasta cura. Ele trebuie spalate bine si fierte în circa 3 pahare de apă, timp de 2-3 minute. Apoi se pun într-un vas timp de o zi, după care sunt gata pentru consum, înainte de micul dejun. Se recomanda a fi consumate timp de 2 zile, dar daca se doreste un rezultat mai bun, se poate suplimenta cura cu alte 5 zile.

Pe langa beneficiile in problemele de natură gastrointestinală sau în constipaţie, stafidele ajuta foarte mult si la digestie, reduc aciditatea (prevenind riscul de artrita, guta, pietre la rinichi sau boli cardiace), amelioreaza simptomele anemiei (datorita fierului prezent si a complexului de vitamina B) si au efect anticancerigen (datorita antioxidantului numit catehină).

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Remediul minune pentru curățarea ficatului. Este natural si ai nevoie de doar 2 zile! 2