Un român a donat o locuință pentru patru frați necăjiți. Cum arată apartamentul acum

Acum, în prag de sărbători, s-a aflat despre gestul unui om cu suflet mare care a donat o locuință pentru patru frați necăjiți. Povestea lor de viață este cu atât mai tristă cu cât ei rămăseseră fără mamă, iar tatăl îi ținea doar în certuri și teroare. Însă acum, locuința primită de aceștia a fost renovată complet de echipa visuri la cheie.

Andrei, Ana Maria, Vlad și Răzvan sunt patru frați tare încercați de soartă. Mama lor s-a stins din viață acum mulți ani, iar tatăl nu a vegheat niciodată asupra lor, fiind și alcoolic pe deasupra. Impresionat de cazul lor, un român cu suflet mare stabilit cu familia în Spania le-a donat un apartament. Dar iată ce s-a întâmplat cu imobilul și cum au reacționat cei patru frați când au aflat!

Rămași fără mamă și terorizați de tată
Povestea acestor frați cutremură pe oricine. Mama lor s-a stins de tânără, iar tatăl lor era un mare consumator de alcool și își ținea familia în certuri și teroare. Fiul cel mare, Andrei, a plecat peste hotare, în încercarea de a face bani să-și întrețină familia. Vestea că sora lui a ajuns în spital din cauza tatălui l-a făcut să se întoarcă degrabă în țară, pentru a-și proteja frații. Vorbind despre tatăl lor, cei patru frați spun că nu-i doresc răul tatălui, că vorbesc când și când cu el, dar că nu-l mai pot privi ca pe un părinte.

„Menținem legătura. Răul nu i-l vreau, dar nici nu știu dacă aș mai putea să simt vreodată pentru el ce simțeam înainte. Din vina lui, din cauza alcoolului… nu trebuia să se ajungă aici”, spune Andrei despre tatăl său.
„I-am spus în față că pentru mine nu mai poate să fie tată. Eu nu am avut nicicând un tată”, spune cu vehemență sora lui, Ana Maria.

Locuință donată de un român pentru patru frați necăjiți

Locuința primită de cei patru a fost renovată complet
Viața le-a surâs celor patru frați în momentul în care un român, pe nume Cristian Moraru, fan al emisiunii „Visuri la Cheie”, a decis să le doneze apartamentul din România.

„Locuiesc împreună cu soția și copiii noștri de foarte multă vreme. De când am plecat din România, apartamentul în care am copilărit a rămas abandonat. Și cum nu mai vrem să ne întoarcem în România, și urmărind emisiunea «Visuri la Cheie», am dori să donăm apartamentul unei familii care are nevoie de o casă”, a fost mesajul lui Cristian Moraru, care și-a donat propriul apartament celor patru frați.

Mai mult de atât, imediat după frații au fost înștiințați că au primit un apartament, echipa Visuri la Cheie a promis că-l va renova integral pentru a le servi cât mai bine celor patru. Așa se face că Andrei și Ana Maria au primit fiecare câte o camera, în timp ce frații mai mici, Vlad și Răzvan, au primit una comună. Iar locuința arată nemaipomenit după intervenția echipei de arhitecți ai emisiunii «Visuri la Cheie»!

Un alt caz care a impresionat pe multă lume a fost cel al unui bunic de 80 de ani, Petre Gorodezchi, care își crește singur nepoata, după ce fiica lui a vrut să abandoneze fetița în maternitate. Astfel, și locuința acestora a fost renovată de echipa „Visuri la Cheie”.