All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Un român a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că şi-a lăsat soţia însărcinată

Un român de etnie romă a primit șase ani de închisoare, fiind acuzat de raporturi sexuale cu soţia lui. Motivul este că fata are doar 12 ani.

Potrivit observator.tv, incidentul s-a întâmplat în Marea Britanie. Bărbatul a fost oprit de poliţie, iar oamenii legii l-au arestat pe tânărul care se afla în maşină cu soţia sa, dar şi cu alţi doi copii.
„Cei doi s-au cunoscut în România şi nu a fost făcută nicio plângere privind diferenţa dintre ei. Fata s-a întors acum în România şi acuzatul şi-a exprimat dorinţa de a îşi reîntregi familia atunci când va termina de ispăşit pedeapsa. Dar trebuie să ţinem cont că şi în România, ca şi în Marea Britanie, vârsta legală pentru căsătorie este de 16 ani”, a spus procurorul de caz.

„Activităţile sexuale cu copii sunt în afara legii şi aici e vorba despre un copil de 12 ani, nu contează ce obiceiuri avem în nu ştiu ce ţară. Este un copil care aşteaptă să nască şi ea nu va avea parte de educaţie. Nu e vorba despre consimţământ informat aici. Copii au nevoie să fie protejaţi de alţii şi de slăbiciunile lor”, a mai adăugat acesta.

Preluat de pe: antena3.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide