All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Un sofer rrom acuza politistii ca l-au batut crunt cu un scaun. „Am lesinat de trei ori”

Un barbat in varsta de 36 ani a ajuns la Spitalul Judetean Craiova, vineri, sustinand ca acesta a fost batut de politie, in sectia acestora. Cristian Dida declara ca a atras atentia unui echipaj de politie deoarece acestia nu au acordat prioritate la trecerea de pietoni, cei din urma oprindu-l in trafic.

„Mi-au pus catusele si m-au dus la sectia 3. Acolo m-au lovit cu un scaun metalic peste tot. Pe spate, in cap si am lesinat de trei ori. Recunosc ca le-am adus injurii, dar nu inainte ca ei sa faca acest lucru si sa ma bruscheze„, a declarat acesta.

Acesta povesteste ca a reusit sa scape din mainile politistilor doar dupa ce a semnat procesul verbal. „Au sarit cu picioarele ca sa imi rupa mainile. Vedeti aici si aici. Eu eram cu catusele asa. Au sarit ca sa imi rupa mainile. Din momentul acela s-a dezlantuit iadul propriu-zis. Cu picioare cu sarituri pe mine, cu pumni, cu scaune. O tortura a fost in Sectia 3 Politie din Craiova”, a mai povestit Cristian.

Managerul Spitalului Judetean din Craiova a declarat ca un pacient cu varsta de 36 ani a fost internat prin serviciul de urgenta, cu un traumatism cranian acut. Pacientul a afirmat ca a fost victima unei agresiuni. Acesta a fost internat in spital.

Soferul s-a ales cu o amenda in valoare de 3.000 de lei, acesta declarand ca va depune plangere imediat ce va fi externat.

loading...