sâmbătă, 26 septembrie 2020

Un star din NBA a câștigat peste 16 milioane de dolari, dar a ajuns acum un om al străzii. „Să ne rugăm pentru el!” VIDEO

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Delonte West a fost unul dintre cei mai cunoscuți jucători din NBA. Baschetbalistul trecut pe la Boston Celtics sau Dallas Mavericks a câștigat în carieră peste 16 milioane de dolari, dar acum a ajuns un om al străzii.

Fostul mare sportiv care a jucat 8 ani la NBA, cu peste 400 de meciuri în carieră, sufera de o tulburare bipolară, care l-a adus într-o situație extrem de dificila din toate punctele de vedere. West a pierdut toți banii pe care i-a câștigat. A fost dat afară din casa. Recunoscut de fanii baschetului din SUA, a ajuns chiar să fie bătut pe străzile din Washington.

„Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Jameer Nelson, fostul lui coleg, despre omul care ar fi avut o relație cu mama celebrului LeBron James, alături de care a jucat la Cavaliers.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă