24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Un star din NBA a câștigat peste 16 milioane de dolari, dar a ajuns acum un om al străzii. „Să ne rugăm pentru el!” VIDEO

Delonte West a fost unul dintre cei mai cunoscuți jucători din NBA. Baschetbalistul trecut pe la Boston Celtics sau Dallas Mavericks a câștigat în carieră peste 16 milioane de dolari, dar acum a ajuns un om al străzii.

Fostul mare sportiv care a jucat 8 ani la NBA, cu peste 400 de meciuri în carieră, sufera de o tulburare bipolară, care l-a adus într-o situație extrem de dificila din toate punctele de vedere. West a pierdut toți banii pe care i-a câștigat. A fost dat afară din casa. Recunoscut de fanii baschetului din SUA, a ajuns chiar să fie bătut pe străzile din Washington.

„Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Jameer Nelson, fostul lui coleg, despre omul care ar fi avut o relație cu mama celebrului LeBron James, alături de care a jucat la Cavaliers.

 

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate