luni, 21 septembrie 2020

Era cunoscuta si acum a ajuns să vândă shaorma!

Știrile zilei

O nouă boală a apărut în China. Mii de persoane au fost diagnosticate cu febră malteză

Mii de persoane din nord-vestul Chinei au fost diagnosticate cu febra malteză, noua boală care a pus stăpânire pe...

Când a văzut poza cu viitorul ginere, mama acestei tinere a îngheţat! Cine era, de fapt, bărbatul

O femeie din Marea Britanie a decis să facă mai multe „săpături” după ce a văzut o fotografie în...

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

De la nevasta lui Ilie Năstase la… vanzatoare de shaorma. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, imagini din interiorul localului proaspăt deschis de Brigitte Sfăt în zona Fundeni a Bucurestiului. Bruneta este, pur și simplu, îndrăgostită de afacere și muncește alături de angajații ei pentru a mulțumi toti clientii.

Din meniu nu lipsesc shaorma, pizza, dar și un preparat adus din Timișoara, orașul unde s-a născut bruneta, pleșcavița din pulpă de vițel.

Pasionată de gătit, Brigitte Sfăt nu este deloc rusinata de faptul ca lucreaza in aceasta shaormerie. A încasat banii, a șters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a și pus un burger pe plita încinsă. Asadar, soția lui Florin Pastramă munceste cu drag, iar pentru asta merită toata aprecierea si respectul nostru. Suntem convinsi ca ambitia ei uriașă de a reuși în domeniul afacerilor o va duce departe!

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă