Una dintre figurile legendare ale Iasului s-a stins subit din viata la doar 54 de ani. Cei mai tari politicieni s-au temut de el. Era respectat si de afaceristi, si de interlopi

• Tragedie in lumea afacerilor din municipiul Iasi • Unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din oras s-a stins subit din viata • In varsta de 54 de ani, Vasilica Dorohoianu era cunoscut in Iasi drept unul dintre cei mai vocali protestatari la adresa administratiei iesene

O veste soc a cutremurat lumea oamenilor de afaceri din municipiu. Vasilica Dorohoianu, unul dintre afaceristii care au protestat de-a lungul timpului la adresa administratiei locale iesene, dar si a sistemului judiciar, s-a stins din viata zilele trecute.

Vasilica Dorohoianu, in varsta de 54 de ani, a decedat marti seara (11 iunie- n.r.) dupa o grea suferinta. Vasilica Dorohoianu, patron al unei firme de constructii, suferea de mai multa vreme de diabet, iar in ultimii ani a avut si doua accidente vasculare.

Din nefericire, la finalul saptamanii trecute a suferit un infarct. Vasilica Dorohoianu a ajuns la Spitalul „Parhon” unde a fost operat de urgenta, insa marti seara a suferit o serie de complicatii care au dus la deces.

Vezi si: Alerta la pompieri! Patronul falimentat de justitie a protestat ieri in fata Tribunalului

Vasilica Dorohoianu era cunoscut in mediul iesean drept un afacerist controversat, care de-a lungul timpului a avut numeroase conflicte cu administratia locala, dar si cu justitia. Dorohoianu a devenit cunoscut dupa ce a ajuns sa protesteze in fata Tribunalului din Iasi in momentul in care a fost amendat de Garda de Mediu pentru o serie de nereguli cu firma sa de contructii, iar judecatorii nu i-au mai luat in calcul contestatia. Dorohoianu a protestat vreme indelungata si la adresa sistemului politic din Iasi si din tara, el fiind unul dintre cei care au protestat la adresa fostei conduceri a Primariei municipiului pentru unele decizii care l-ar fi nedreptatit. A fost deopotriva respectat si contestat prin faptele sale si criticile pe care le facea la adresa celor care il nemultumeau.

Din pacate, problemele cu care s-a confruntat in ultima vreme i-au agravat situatia, el fiind ceva mai retras de cativa ani.

Inmormantarea va avea loc in cursul zilei de sambata, 15 iunie, dupa ora 12:00, la Cimitirul Sf. „Petru si Pavel„. Cei care vor dori sa ii aduca un ultim omagiu, pot veni in aceste zile la locuinta lui Vasile Dorohoianu din strada Fundac Paun, unde va f

 » Sursa: bzi.ro