15.1 C
București
duminică, 16 mai 2021

Unde a fost adus sicriul unui decedat de coronavirus

Sicriul unui decedat de Covid-19 a fost adus într-un loc neașteptat. Toți cei prezenți au început să plângă și i-au ținut un moment de reculegere.

Unde a fost adus sicriul unei decedat de coronavirus
Un decedat de coronavirus a fost adus într-un loc neașteptat. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus cu un sicriu, pe un teren de fotbal. Toți cei prezenți nu s-au sfiit de faptul că acesta a murit de Covid-19 și i-au ținut un moment de reculegere, dar au început și să plângă, informează sport.ro.

Totul s-a întâmplat în Irak, în timp ce avea loc înmormântarea unui antrenor de fotbal irakian, Karim Salman (55 de ani). Karim a murit la începutul acestei luni din cauza complicațiilor apărute în urma îmbolnăvirii de SARS-COV2. Apropiații antrenorului, în ziua când acesta era dus pe ultimul drum, au insistat să-l aducă pentru ultima oară, și pe terenul de fotbal. Atunci avea loc un meci.

Al-Talaba si Al-Qasim, echipele jucătoare, au întrerupt câteva minute”bătălia”, la minutul 60, și au ținut un moment de reculegere în memoria lui Karim Salman. Cortegiul funerar a facut un tur emotionant al terenului de fotbal. Toți jucătorii au început să verse lacrimi și s-au consolat reciproc. După zece minute de omagiere, meciul s-a reluat. S-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru echipele concurente.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate