Unii dintre invitații la nunta lui George Simion nu au știut cine se căsătorește: ”Cum îl cheamă mă, că nu țin minte…”

În weekendul care tocmai a trecut s-a căsătorit liderul AUR, George Simion, cu aleasa inimii sale, Ilinca. Cei doi au făcut o nuntă mare precum un adevărat spectacol, iar toată lumea a fost invitată. Ce-i drept, unii dintre cei veniți la petrecere nici măcar nu au știut cine a organizat totul și cum îl cheamă pe cel care s-a căsătorit.

George Simion s-a căsătorit sâmbătă cu aleasa inimii sale, Ilinca, iar evenimentul a fost unul foarte mare și s-a desfășurat pe un platou imens din localitatea Măciuca. Toată lumea a fost invitată să ia parte la nunta celor doi, iar evenimentul s-a desfășurat precum un spectacol de mare amploare, accesul făcându-se pe bază de brățară.

Unii dintre invitații la nunta lui George Simion n-au știut unde au venit

Totuși, trebuie să știți că nu toți cei prezenți la nunta liderului AUR cu soția sa au știut unde au venit, iar aceștia au spus la Acces Direct fie că nu știu cum îl cheamă pe cel care s-a căsătorit, fie nici n-au știut măcar dacă e vorba despre o nuntă și ce caută de fapt în acel loc.

”Cum îl cheamă mă, că nu țin minte cine e ginere! (…) Nu știu, am venit să văd ce e aici. Eu am venit să vad doar ce e aici”, au spus câteva dintre cei invitați la nunta lui George Simion.

Amenințare cu bombă la nunta lui George Simion

Nici probleme nu au întârziat să apară la nunta lui George Simion, căci un mesaj primit a creat panică, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii, dar și pirotehniștii, asta după ce se anunța faptul că a fost pusă o bombă în mijlocul întregului eveniment.

Dat fiind faptul miile de oameni ce s-au prezentat la eveniment și gravitatea situației, timp de zeci de minute pirotehniștii au încercat să găsească bomba despre care s-a vorbit, însă s-a dovedit ulterior că a fost doar o alarmă falsă.

George Simion susține că știe despre cel care a dat mesajul și susține că persoana respectivă a încercat să-i strice nunta.