sâmbătă, 26 septembrie 2020

UPDATE: A murit tată Mădălinei Manole

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Tatăl Mădălinei Manole a murit. Inca o tragedie s-a abatut in familia Madalinei Manole. Tatal indragistei artiste a pierdut in aceasta seara lupta cu viata. Fiul acestuia, Marian, a facut anuntul trist.

Ioan Manole, tatal Madalinei Manole a fost diagnosticat cu coronavirus si a fost internat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Ploiesti. Potrivit click.ro, tatal regretatei artiste a pierdut lupta cu viata in urma cu putin timp.

Știre în curs de actualizare!

Tatăl Mădălinei Malone, infectat cu Covid-19 ar fi intrat în stop cardio respirator în urmă cu puțin timp. Medicii ar fi făcut făcut tot posibilul să îl resusciteze și au reușit să îl mențină în viață, însă starea sa se arată în continuare foarte gravă. Băiatul lui, fratele marii artiste, ar fi declarat la tv că nu sunt prea multe șansa ca tatăl său să iasă cu bine din acest impas.

Tatăl Mădălinei Manole ar fi făcut stop cardio respirator și este în stare foarte gravă
Fiul bărbatului susține că medicii nu îi dau prea multe șanse tatălui său și situația este deosebit de gravă. Deși au făcut tot posibilul și au reușit să îl aducă la viață, tatăl Mădălinei Manole continuă să se afle în comă.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, ar fi mărturisit la România TV că „nu mai sunt șanse. A intrat în comă, a făcut stop cardio respirator și doctorii de acolo mi-au spus să mă pregătesc de ce-i mai rău”.

Și fratele iubitei artiste a fost infectat cu noul tip de virus, însă a reușit să treacă peste acest necaz și a fost externat. Din nefericire, la externare, el a constat că tatăl său se află într-o situație deosebit de gravă, infectat cu același virus păcătos fără să știe și fiind „aproape mort” în casă. Ion Manole a fost itnernat de urgență și, din păcat,e simptomele sale s-au înrăutățit într-un timp foarte scurt având în vedere că suferă și de alte afecțiuni specifice vârstei.

Bărbatul a fost greu încercat de moartea fiicei sale și nu și-a putut reveni complet nici până în ziua de astăz după acest șoc. Acest lucru i-a înrăutățit starea de sănătate de-a lungul timpului și totul a culminat cu pirderea soției sale, care a avut loc nu cu mult timp în urmă. Toate aceste necazuri l-au măcinat cumplit pe tatăl Mădălinei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă