Urmează nuntă mare în familia Sterp? Mama Geta a făcut anunțul, chiar în fața camerei de filmat: „Înainte să se mărite”

Geta și Iancu, frații mai mici ai lui Culiță Sterp sunt cei doi copii ai familiei care încă nu s-au pus la caselor lor. Însă, se pare că acest lucru se va întâmpla cât mai curând, mai ales în cazul fetei.

Nu este pentru prima data când se vorbește, printre altele, despre nunta Getei.

Cea care a adus în atenția celor din online subiectul căsătoriei fiind chiar mama sa.

Geta Sterp, cu un pas mai aproape de căsătorie
În cel mai recent vlog de familie, Geta și mama sa au făcut o scurtă plimbare la Sibiu, acolo unde, mama lui Culiță i-a pus pe internauți pe gânduri, dar i-a și amuzat teribil.

”Bună, prieteni. Bine v-am găsit la un nou vlog. Mă aflu cu scumpa mea”, a spus Geta Sterp în vlog-ul său.

La rândul său, atunci când a venit vorba să își salute admiratorii, Mama Geta a ținut să precizeze că plimbarea ca între fete are loc chiar înainte de fiica cea mică să se căsătorească.

”Înainte să se mărite fata asta”, a spus Mama Geta în online.

Fără să ofere mai multe amănunte despre marele eveniment, când și unde va avea loc, Geta a preferat să fie mai discretă în ceea ce privește viața sa personală și a schimbat rapid subiectul.

Tânăra le-a povestit celor care o urmăresc cum a decurs drumul lor de la Deva la Sibiu, dar și gest a făcut mama sa.

Spre amuzamentul internauților, Mama Geta a demonstrat, a mia oară, că este inventivă, gospodină și se gândește la bugetul familiei.

Fiindcă drumul a fost unul lung, Mama Geta nu a plecat de acasă cu mâna goală, ci a pus o farfurie cu mâncare la pachet.

Femeia, conștientă că vor sta multe ore nemâncate, a pregătit mămăligă, ciuperci și carne.

La fel de sinceră și asumată, Geta și-a ascultat mama și, în puținul timp liber pe care l-au avut, a oprit la o terasă pentru a mânca, dar nu și pentru a comanda.

Astfel, cele două s-au așezat la terasa unui restaurant, dar și-au mâncat pachetul adus de acolo, pe motiv că mâncarea lor naturală e mai bună.

”Sunt cu scumpa în Sibiu, mai facem niște cumpărături pentru casă. M-a oprit și Poliția pe autostradă, că am depășit puțin limita. Am ajuns în Sibiu, n-am mâncat nimic astăzi, dar mama Geta a adus mâncare de acasă. Mergem la terasă și mâncăm mămăligă cu ciuperci și carne de acasă”, a mai adăugat sora cea mica a lui Culiță Sterp.