V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește!

Știrile zilei

Daniel Niculescu i-a declarat război lui Maurice Munteanu: „Asemenea blat pe față nici în liga a cincea nu se mai face. Urmează multe”

Daniel Niculescu l-a criticat dur pe Maurice Munteanu, după ce a văzut declarațiile juratului când Alexandra Ungureanu și-a prezentat...

Divorț șoc în showbiz! Și-au spus „Adio!” după 16 ani. Aceștia au trei copii împreună

O altă vedetă extrem de cunoscută s-a introdus în categoria celor divorțați în pandemie. Despre cine e vorba? Demersurile...

Familia lui Alex Bodi e distrusă de durere! Este doliu in familia afaceristului

În familia lui Alex Bodi s-a petrecut o tragedie, iar el a primit trista veste după gratii, având în...

Vocea ei a cucerit o intreaga Romanie la X Factor, iar acum a dezvaluit mai mult decat ne asteptam. Este vorba despre Narcisa, tânăra cu ochi albastri din neam de căldărari, care a fost promisă în căsătorie de la o vârstă fragedă şi care s-a îndrăgostit de cel ce avea să îi devină soţ peste ani.

Sotii au venit împreună la emisiunea „Totul pentru Dragoste”, fiind invitatii Mirelei Vaida, si au împărtăşit detalii din viaţa lor de familie:

„Până să ne căsătorim nu pot să spun că ne-am întâlnit aşa, doar noi doi. Ne vedeam când ne întâlneam cu toţi prietenii. Până când ne-am căsătorit, noi nu ne-am sărutat niciodată”.

Nunta lor a fost desprinsa din povești. Narcisa a purtat o rochie spectaculoasa,  trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, exact cat a durat petrecerea.

„Am avut multe emoţii şi mult entuziasm. Nu îmi venea să cred. Ne-am căsătorit acum un an şi două luni. Soacra mea pentru mine e ca o mamă. Dumnezeu mi-a dăruit o soacră cum nu pot descrie în cuvinte. Mă respectă şi mă iubeşte. Suntem prietene care bărfim şi ne povestim una celeilalte”, a mai spus Narcisa.
V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește! 1

V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește! 2

V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește! 3

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă