sâmbătă, 4 iulie 2020

V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește!

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Vocea ei a cucerit o intreaga Romanie la X Factor, iar acum a dezvaluit mai mult decat ne asteptam. Este vorba despre Narcisa, tânăra cu ochi albastri din neam de căldărari, care a fost promisă în căsătorie de la o vârstă fragedă şi care s-a îndrăgostit de cel ce avea să îi devină soţ peste ani.

Sotii au venit împreună la emisiunea „Totul pentru Dragoste”, fiind invitatii Mirelei Vaida, si au împărtăşit detalii din viaţa lor de familie:

„Până să ne căsătorim nu pot să spun că ne-am întâlnit aşa, doar noi doi. Ne vedeam când ne întâlneam cu toţi prietenii. Până când ne-am căsătorit, noi nu ne-am sărutat niciodată”.

Nunta lor a fost desprinsa din povești. Narcisa a purtat o rochie spectaculoasa,  trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, exact cat a durat petrecerea.

„Am avut multe emoţii şi mult entuziasm. Nu îmi venea să cred. Ne-am căsătorit acum un an şi două luni. Soacra mea pentru mine e ca o mamă. Dumnezeu mi-a dăruit o soacră cum nu pot descrie în cuvinte. Mă respectă şi mă iubeşte. Suntem prietene care bărfim şi ne povestim una celeilalte”, a mai spus Narcisa.
V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește! 1

V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește! 2

V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește! 3

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Iata în ce condiții trăiește! 5