1.8 C
București
luni, 8 martie 2021

„Vă rog să nu mă judecați! Îmi iubesc fetele, dar pe băiat îl urăsc…” Cuvintele acestei mame au șocat o lume întreagă! Iata de ce…

Disperata, o mama a cerut sfaturi pe o retea sociala, sub protecția anonimatului. A recunoscut că își urăște al treilea copil, un băiat în vârstă de trei ani, și chiar că și-a dorit la un moment dat ca el să moară în somn. Mai are doi copii, doua fetiței în vârstă de 6, respectiv 8 ani, fiind sarcini dorite, nu un accident. Desi a decis împreună cu soțul ei să nu mai facă alți copii si folosea metode contraceptive, a rămas însărcinată și a treia oară. Si era prea tarziu sa faca avort la 16 saptamani, atunci cand a descoperit ca este iarasi gravida.

„Știu cât sună de urât, dar mi-am dorit ca sarcina să fie cu probleme, să pot face avort. Însă fătul a fost sănătos. Mimam fericirea de câte ori eram felicitată. Nu aveam cum să dau copilul spre adopție când deja aveam acasă două fetițe. Nu aș fi putut să le explic că îl vom da pe fratele lor, când ele sunt suficient de mari să înțeleagă că mama e însărcinată”.

Situația a devenit mai urata atunci când mama a fost disponibilizată în săptămâna 36 de sarcină, deși acest lucru este ilegal. „Probabil aș fi avut o carieră înfloritoare dacă nu era această sarcină. Acum am un loc de muncă pe care îl urăsc.”

Cele două fetițe au fost bebeluși liniștiți și cuminți, dar băiatul a avut colici și reflux, motiv pentru care nu a dormit macar o noapte până la 15 luni.

„În primele 18 luni din viața lui, l-am urât cu adevărat. Nu vreau să se supere cei care au suferit o asemenea pierdere, dar eu și soțul meu am fi fost ușurați dacă acest copil ar fi murit în somn”, a scris femeia.

„De fetițe am grijă pentru că le iubesc din tot sufletul. De băiat am grijă pentru că sunt obligată. Când vrea să vorbescă cu mine, nu am niciun chef. Când mă îmbrățișează nu simt nimic. Ne dorim să nu se fi născut niciodată” a adaugat ea, constienta de faptul ca aceste ganduri nu sunt normale. A apelat la mai multi psihologi pentru a cere ajutorul, dar niciunul nu a reusit.

Deși mulți dintre utilizatorii mediului online care au citit confesiunea au fost revoltati si o judeca aspru, unii utilizatori Reddit au recunoscut că simt același lcuru. „Sunt într-o situație similară. Copilul pe care nu mi l-am dorit are azi 14 ani. Avortul era interzis în țara mea la momentul respectiv. Sentimentele astea nu vor dispărea niciodată”, a scris altcineva.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate