Valentin Sanfira, dezvăluiri dureroase despre drama trăită. Codruța Filip nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Deși acum se bucură de succes și nu are grija zilei de mâine, în trecut, situația era cu totul diferită. Cântărețul a avut o copilărie plină de lipsuri și a fost nevoit să muncească de mic, pentru a-și ajuta familia. Recent, și-a deschis sufletul și a povestit despre cea mai dificilă perioadă din viața lui.

Invitați la podcast-ul Mirelei Vaida, Valentin Sanfira și soșia lui, Codruța, au fost bucuroși să împărtășească, cu cei care îi urmăresc, lucruri despre momentele frumoase, dar, și despre cele mai puțin plăcute, petrecute în viața lor.

Cântărețul a povestit faptul că provine dintr-o familie destul de modestă, și din acest motiv părinții săi nu au putut să îl susțină financiar, în ceea ce privește pasiunea pentru muzică. Pentru că și-a dat seama că nu are multe posibilități, Valentin Sanfira a decis să își ia viața în propriile mâini și să își câștige singur banii.

Mai mult, se pare că mama sa nu i-a înțeles dorința de a deveni cântăreț, iar la un moment dat a ajuns chiar să îl lovească din acest motiv.

„Părinții au spus, tata nu, dar mama a spus săraca: Noi nu avem bani să te ducem pe tine să faci școli, să faci cântece că noi avem … sunt scumpe costumele. Și eu am zis că o să fiu cântăreț. M-a și bătut mama. Pune mâna pe carte, lasă lălăitul că nu o să faci nimic, mori de foame. Fă-ți o meserie. Cred că nici nu aveam ce să pierd”, a dezvăluit artistul.

Codruța Filip nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi
Deși Codruța cunoaște foarte bine povestea de viață a partenerului său, aceasta se emoționează de fiecare dată când o aude. De asemenea, frumoasa blondină a mărturisit că nici în familia ei situația nu a fost întotdeauna roz, dar cu toate acestea a urmat o facultate și a fost susținută în cariera muzicală.

„Mi-am dorit să cânt, am cântat, mi-am dorit să merg la o facultate, am mers. Nu pot să spun că vin dintr-o familie foarte înstărită. Provin și eu tot dintr-o familie modestă”, a completat Codruța.