luni, 21 septembrie 2020

Vânătoarea și pescuitul vor fi permise după 15 mai conform Ludovic Orban

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Premierul Ludovic Orban a făcut un anunț astăzi, miercuri, că din data de 15 mai unele activități vor fi permise. Printre aceste activități se numără și pescuitul și vânătoarea. Orban susține că vânătoarea este esențială deoarece trebuie eliminate populațiile de mistreți care vin pe culturile agricole și răspândesc pesta porcină africană.

Vânătoarea și pescuitul vor fi permise după 15 mai conform Ludovic Orban: Este important să se dea drumul la vânătoare
Ludovic Orban a declarat:

„Președintele a anunțat anumite categorii de activități, printre care este pescuitul și vânătoarea. Este important să se dea drumul la vânătoare. Sunt două motive puternice care determină necesitatea reluării vânătorii. Pe de o parte răspândirea pestei porcinei africane. Este evidentă necesitatea eliminării populațiilor de mistreți și pentru protejarea culturilor agricole pentru că mistreții intră frecvent pe culturile agricole, care și așa sunt afectate de seceta care a lovit România.”

Marți seara, într-o ședință cu conducerea partidului acesta și-a anunțat colegii că din data de 15 mai pescuitul și vânătoarea vor redeveni libere.

A mai menționat:

„A propos de relaxare, nu uitați să dați vestea: Liber la pescuit, liber la vânătoare. E o veste care cu siguranță va stârni simpatie din partea populației.”

Data de 15 mai este momentul așteptat de toți românii din țară după mai mult de două luni de stare de urgență. Deocamdată tot ce știm despre data de 15 mai este că vom putea să circulăm în interiorul localității fără declarația pe propria răspundere și se vor deschide o serie de afaceri.

Vom avea din nou acces la coafor, frizerie, cosmetică, cabinete stomatologice, muzee și hoteluri. Totuși restaurantele și mall-urile rămân închise deoarece prezintă un risc mare de infectare cu coronavirus. Relaxarea măsurilor se va face treptat, situația în țară fiind analizată la fiecare două săptămâni. Vom afla mai multe în următoarele zile înainte de data de 15 mai.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă