joi, 28 mai 2020

Vânătoarea și pescuitul vor fi permise după 15 mai conform Ludovic Orban

Știrile zilei

SUA se pregătește pentru valul doi al pandemiei de Coronavirus. Milioane de doze de vaccin vor ajunge în farmacii

În Statele Unite ale Americii, lanțurile farmaceutice se pregătesc să distribuie, în următoarea perioadă, împotriva gripei înainte de luna...

Copilul dispărut la Hâncești ar fi fost urcat într-o mașină de persoane necunoscute

Primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari, a declarat că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hâncești,...

Vulpiței i s-a oferit un miliard pentru a renunța la Acces Direct și să o trădeze pe Mirela Vaida

Vulpița a devenit atât de celebră încât unele persoane cunoscute în showbizul românesc caută să se asocieze cu ea....

Premierul Ludovic Orban a făcut un anunț astăzi, miercuri, că din data de 15 mai unele activități vor fi permise. Printre aceste activități se numără și pescuitul și vânătoarea. Orban susține că vânătoarea este esențială deoarece trebuie eliminate populațiile de mistreți care vin pe culturile agricole și răspândesc pesta porcină africană.

Vânătoarea și pescuitul vor fi permise după 15 mai conform Ludovic Orban: Este important să se dea drumul la vânătoare
Ludovic Orban a declarat:

„Președintele a anunțat anumite categorii de activități, printre care este pescuitul și vânătoarea. Este important să se dea drumul la vânătoare. Sunt două motive puternice care determină necesitatea reluării vânătorii. Pe de o parte răspândirea pestei porcinei africane. Este evidentă necesitatea eliminării populațiilor de mistreți și pentru protejarea culturilor agricole pentru că mistreții intră frecvent pe culturile agricole, care și așa sunt afectate de seceta care a lovit România.”

Marți seara, într-o ședință cu conducerea partidului acesta și-a anunțat colegii că din data de 15 mai pescuitul și vânătoarea vor redeveni libere.

A mai menționat:

„A propos de relaxare, nu uitați să dați vestea: Liber la pescuit, liber la vânătoare. E o veste care cu siguranță va stârni simpatie din partea populației.”

Data de 15 mai este momentul așteptat de toți românii din țară după mai mult de două luni de stare de urgență. Deocamdată tot ce știm despre data de 15 mai este că vom putea să circulăm în interiorul localității fără declarația pe propria răspundere și se vor deschide o serie de afaceri.

Vom avea din nou acces la coafor, frizerie, cosmetică, cabinete stomatologice, muzee și hoteluri. Totuși restaurantele și mall-urile rămân închise deoarece prezintă un risc mare de infectare cu coronavirus. Relaxarea măsurilor se va face treptat, situația în țară fiind analizată la fiecare două săptămâni. Vom afla mai multe în următoarele zile înainte de data de 15 mai.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Vânătoarea și pescuitul vor fi permise după 15 mai conform Ludovic Orban 1