Vedeta care şi-a căutat soţul în telefon şi a fost şocată de ceea ce a găsit. A răbufnit şi a fost la un pas de divorţ. Chiar şi Anamaria Prodan a reacţionat

Scandal uriaş în familia unor staruri. Totul a izbucnit în momentul în care una dintre cele mai cunoscute vedete, Wanda Nara, a descoperit că soţul ei ar fi înşelat-o. Mauro Icardi, atacantul lui PSG, ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Maria Eugenia Suarez Riveiro, cea care este cunoscută şi sub numele de China Suarez.

La o lună după ce şi-a atacat soţul pe reţele sociale, Wanda Nara (38 de ani) a recunoscut cum l-a deconspirat pe Icardi. A trăit un şoc în momentul în care a verificat telefonul internaţionalului argentinian.

Wanda Nara, dezvăluiri despre scandalul cu Mauro Icardi
„Eram la un teren, fetele erau la echitaţie și eu vorbeam cu o fată care ne organizează petrecerile în Paris. Ea mi-a cerut o fotografie cu copilul pentru invitațiile la petrecerea de ziua lui.

În acel moment mi-am amintit că aveam una în telefonul lui Mauro şi au început să o caut. Atunci am găsit niște capturi de ecran cu niște conversații pe care Mauro le-a avut cu o femeie celebră, pe care o cunosc și eu. Ceea ce s-a dezlănţuit este preţul pe care îl plătesc pentru că sunt prea impulsivă. M-am supărat foarte tare şi am postat imediat pe Instagram„, a declarat Wanda Nara pentru www.tuttosport.com.

Wanda Nara este chiar agentul lui Mauro Icardi. I-a cerut divorţul pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 10 milioane de urmăritori. În cele din urmă, a fost convinsă să mai dea o şansă căsniciei.

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. Cu Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

Anamaria Prodan, despre divorţul dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi
Jurnaliştii italieni au întrebat-o chiar şi pe Anamaria Prodan ce părere are despre scandalul de divorţ dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi. A făcut comparaţie cu ceea ce se întâmplă chiar în familia sa. Laurenţiu Reghecampf vrea să pună capăt căsniciei după ce presupusa lui amantă, Corina Caciuc, ar fi rămas însărcinată.

”Uneori, bărbații care ating un anumit nivel nu mai știu cum să își sprijine familia. Ei nu înțeleg, cred că merită mai mult de la viață. Pentru a duce o viață normală alături de familie trebuie să faci uneori și sacrificii.

Trebuie să muncești să îți păstrezi imaginea curată, să faci asta pentru copii. Mi-a luat mult să îl introduc pe fostul meu soț în lumea fotbalului. Nu îl cunoștea nimeni”, a spus Anamaria Prodan, când s-a referit la „trădarea” lui Icardi.