12.3 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Veste bună în familia Iordănescu! Andrei și iubita sa s-au căsătorit

Andrei Iordănescu și proaspăta lui soție, Oana Lavinia, au ieșit cu zâmbetul pe buze din biserica în care și-au unit destinele pentru tot restul vieții. Tinerii soți erau cum nu se poate mai fericițu că au reușit să facă marele pas pe care îl plîn uiau de…17 zile.

Andrei Iordănescu și iubita, sau mai bine zis, soția lui, Oana Lavinia, sunt acum căsătoriți, cu acte în regulă, jurnalisștii AntenaStars aflând că ieri s-au căsătorit și civil. Fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu și frumoasa lui noră au ieșit la braț din biserică, iar invitații i-au putut vedea mai emoționați ca niciodată.

Ce-i drept, într-o zi în care parcă și vremea a ținut cu ei, fiind destul de însorit, nimeni nu a putut pleca până ce nu au stat să facă poze memorabile alături de frumoșii miri. Unul lângă altul, invitații, din care făceau parte rudele apropiate și prietenii buni, s-au fotografiat lângă Andrei și Oana, proaspeții însurăței care radiau de fericire.

Andrei Iordănescu și Oana Lavinia au spus marele „DA”
Dar credeați că pozele au fost făcute oricum? Ei bine nu, pentru că numai unul este Anghel Iordănescu, și doar o dată i se însoară fiul cel mic. În cadrul unui decor de vis, unde a fost amplasat chiar și un covor alb imaculat, dar și mai multe aranjamente florale superbe, și-au făcut apariția și o suită de porumbei albi ca neaua ca care lipsește de pe străzile Capitalei.

Rând pe rând, mirii, dar și nașii, au primit în mâini câte un porumbel, care mai întâi a fost sărutat cu drag, pentru noroc, iar mai apoi eliberat în văzduh. Astfel, nunta restrânsă a luat sfârșit, însă cu siguranță distracția s-a mutat într-un cadru mai intim, în care familia Iordănescu și apropiații acesteia să nu fie derajați de privirile indiscrete.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate