marți, 14 iulie 2020

Carmen de la Sălciua a ajuns la Urgență! ”Era în stare gravă”

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Plecată pentru a susține un concert într-un club din Budureasca, Carmen de la Sălciua a intampinat probleme de sanatate, simtindu-se atat de rau incat nu a mai putut să se țină pe picioare. ”A ajuns de urgență la spital, problemele ei sunt extrem de serioase. Medicii i-au făcut și analize suplimentare, dar Carmen de la Sălciua a avut nevoie și de calmante, făcuse și un atac de panică”, ne-a spus amica lui Carmen de la Sălciua.

Si asta nu e tot! Artista a fost nevoită să petreacă ceva timp la spitalul din Brad. ”În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad. Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă. Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă”, ne-a mai spus o amică de-a ei.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Carmen de la Sălciua a ajuns la Urgență! ”Era în stare gravă” 1