Veste mare despre Simona Halep. A apărut chiar acum, la finalul anului, românca poate fi fericită

A doua jumătate a anului 2022 a fost una dintre cele mai grele perioade din viața sa de sportivă. Depistată pozitiv la o substanță interzisă în cadrul turneului de Grand Slam US Open, aceasta este suspendată provizoriu din tenis până la un verdict final. Dar iată că, pe final de an, sportiva din Constanța primește o veste care o va bucura.

Simona Halep are un motiv de bucurie pe final de an

După ce a avut parte numai de vești rele în ultima perioadă, acum, Simona Halep se poate bucura și de ceva de bine. Fostul lider WTA a intrat în topul celor mai realizați sportivi din tenis, ocupând un loc fruntaș. Află, în rândurile de mai jos, câți bani a făcut până acum din tenis.

Eleva lui Patrick Mouratoglou se află în topul sportivelor realizate în tenis, din punctul de vedere al banilor pe care i-a câștigat ți al performanețelor sale. Ea le-a luat fața unor sportive de renume din tenis, precum Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.

Simona Halep, în topul sportivelor realizate în tenis
Simona Halep, în topul sportivelor realizate în tenis

Este locul trei în top

Astfel, ea se află pe locul trei în lumea tenisiului în privinţa banilor pe care i-a primit de-a lungul carierei sale. Mai mult, la categoria de vârstă 31-34 de ani, Simona Halep se află pe primul loc. Sportiva a câștigat 40,2 milioane de euro în toți acești ani în care a performat la cel mai bun și înalt nivel.

La categoria de vârstă 23-26 de ani, pe primul loc se află australianca Ashleigh Barty, cu 23,8 milioane de euro câştigaţi din tenis.