vineri, 3 iulie 2020

Veste proastă pentru toți pensionarii din România!

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Premierul ​Ludovic Orban a declarat duminică, la HotNews.ro LIVE că majorarea alocaţiilor şi a pensiilor depinde de evoluţia economică, precizand ca isi doreşte aceste creşteri, însă nu va fi luată nicio decizie „care să afecteze evoluţia economiei pe termen lung”.

Privitor la dublarea alocaţiilor, amânată la ultima şedinţă de Guvern până la 1 august, după rectificarea bugetară, tocmai pentru a fi găsite fondurile necesare, premierul a spus: ”E cert că le creştem. Vedem cum o vom face atunci când ne apropiem de termenul de rectificare a bugetului”.

De cresterea economică depinde şi majorarea pensiilor. Întrebat dacă acestea vor creşte cu 40% din septembrie, premierul a răspuns: „Nu e 100% asta”.

„Banii sunt prevăzuţi, dar totul depinde de cum evoluează economia, dacă reuşim să asigurăm un trend economic solid, o creştere eco consolidată, să relansăm investiţiile să îmbunătăţim colectarea”, a explicat Orban.

„Vom creşte pensiile cu siguranţă, dar nu vom lua o decizie care să afecteze evoluţia economiei pe termen lung. Vom creşte şi alocaţiile, vom încerca să asigurăm o creştere cât mai mare. (…) Sper să nu vină şi o criză economică. Ne va pune într-un impas extrem de grav, pentru că în ultimii 3 ani s-a dezechilibrat grav economic românească”, a completat premierul.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Veste proastă pentru toți pensionarii din România! 2