sâmbătă, 26 septembrie 2020

Celebrul jucător de baschet, Kobe Bryant, a decedat – vezi IMAGINI

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Celebrul baschetbalist american, Kobe Bryant, a decedat duminică, 26 Ianuarie 2020, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Accidentul tragic a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii. Bryant se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte trei persoane. Elicopterul s-a prăbușit și a luat foc. S-a intervenit de urgenta, dar fara niciun rezultat, niciuna dintre persoanele alfate la bord nu a supraviețuit accidentului. Cauza prăbușirii este în continuare investigată de anchetatori.

Kobe Bean Bryant s-a născut în Philadelphia. Din 1996 a jucat la echipa Los Angeles Lakers, unde l-a avut ca coechipier pe Shaquille O’Neal o perioadă, in care au câștigat trei campionate din National Basketball Association consecutiv. Cu toate acestea, Kobe a rămas cel mai important jucător la Lakers.

Actualizare: TMZ anunță că la bordul elicopterului se afla și fata lui Kobe, Gianna Bryant, în vârstă de 13 ani. Informația e confirmată de Adrian Wojnarowski, reporterul ESPN recunoscut pentru sursele de încredere pe care le are în NBA: „Kobe Bryant se afla în drum spre un meci de baschet alături de fiica sa Gianna, când a avut loc accidentul. La bord se mai aflau o jucătoare și un părinte”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă