3 C
București
miercuri, 20 ianuarie 2021

Celebrul jucător de baschet, Kobe Bryant, a decedat – vezi IMAGINI

Celebrul baschetbalist american, Kobe Bryant, a decedat duminică, 26 Ianuarie 2020, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Accidentul tragic a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii. Bryant se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte trei persoane. Elicopterul s-a prăbușit și a luat foc. S-a intervenit de urgenta, dar fara niciun rezultat, niciuna dintre persoanele alfate la bord nu a supraviețuit accidentului. Cauza prăbușirii este în continuare investigată de anchetatori.

Kobe Bean Bryant s-a născut în Philadelphia. Din 1996 a jucat la echipa Los Angeles Lakers, unde l-a avut ca coechipier pe Shaquille O’Neal o perioadă, in care au câștigat trei campionate din National Basketball Association consecutiv. Cu toate acestea, Kobe a rămas cel mai important jucător la Lakers.

Actualizare: TMZ anunță că la bordul elicopterului se afla și fata lui Kobe, Gianna Bryant, în vârstă de 13 ani. Informația e confirmată de Adrian Wojnarowski, reporterul ESPN recunoscut pentru sursele de încredere pe care le are în NBA: „Kobe Bryant se afla în drum spre un meci de baschet alături de fiica sa Gianna, când a avut loc accidentul. La bord se mai aflau o jucătoare și un părinte”.

Spalatorie auto ploiesti

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate