miercuri, 5 august 2020

Veste TERIBILĂ de la un celebru virusolog german. Toate predicţiile pentru 2020 sunt date peste cap

Știrile zilei

Alocațiile nu se dublează. Orban: „Sincer vă spun că nu avem posiblitatea”

Deși CCR a decis dublarea alocațiilor, premierul Ludovic Orban susține că nu sunt bani la buget pentru o astfel...

Un medic din România, anunț șoc: „Eu aș înmulți cu 2 sau 3 numărul de cazuri raportate” Câte cazuri există în realitate?

Un medic din România, anunț șoc despre numărul de cazuri noi de coronavirus. Specialistul a dezvăluit că, în realitate,...

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Jonas Schmidt-Chanasit, un celebru virusolog de la Institutul Bernhard Nocht de Hamburg, este de părere că fotbalul nu se poate relua în acest an, în ciuda predicţiilor UEFA şi FIFA.

Jonas Schmidt-Chanasit este de părere că fotbalul ar putea programa din nou meciuri abia în 2021.

„Nu este realist să fie terminat sezonul când vedem situaţia din Europa şi ce va trebui să mai înfruntăm. Şi chiar dacă nu suntem afectaţi grav, asta nu înseamnă că fotbalul s-ar putea relua. Pentru că asta ar putea înrăutăţi din nou situaţia. Nu cred că putem începe să vorbim despre meciuri jucate în aprilie. Nici cu porţile închise, pentru că există posibilitatea ca oamenii să se strângă în casele lor să se uite la meciuri. Sunt convins că vom putea începe meciurile abia anul viitor”, a declarat Jonas Schmidt-Chanasit, într-un interviu acordat postului NRD.

În acest moment, toate campionate de fotbal din Europa, mai puţin cel din Belarus, sunt oprite din cauza pandemiei de coronavirus. Cele mai multe federaţii speră să reia meciurile în luna mai.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Veste TERIBILĂ de la un celebru virusolog german. Toate predicţiile pentru 2020 sunt date peste cap 1