Veste tristă despre Alain Delon. Fiul actorului a făcut anunțul

Unul dintre cei mai mari actori ai lumii a luat o decizie șocantă: își dorește să fie eutanasiat și a comunicat deja asta fiului său. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți cei care îl cunosc și îl apreciază, mai ales că este un mare actor francez, cu fani în lumea întreagă.

Un actor celebru cere să fie eutanasiat

Alain Delon este actorul care a cerut să fie eutanasiat. Ajuns la vârsta de 86 de ani, marele actor a luat o decizie șocantă pentru toți cei care îl cunosc. Vrea să încheie socotelile cu viața prin această modalitate de sinucidere asistată. Alain Delon i-a comunicat această dorință fiului său, Anthony Delon care va face toate demersurile pentru ca procedura să aibă loc.

Actorul locuiește în Elveția, unde este permisă eutanasierea la oameni și vrea să profite de această lege. Fiul său a mărturisit că acesta a suferit mult după moartea soției sale.

„Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat. Tatăl meu a fost foarte afectat de moartea mamei mele”, a declarat Anthony Delon.

Se pare că actorul consideră că eutanasierea este o procedură logică și naturală, motiv pentru care vorbește cu seninătate despre ceea ce urmează să i se întâmple.

Motivul pentru care Alain Delon vrea să fie eutanasiat

Ajuns la venerabila vârstă de 86 de ani, marele actor consideră că a trăit suficient și că e natural și firesc să-i vină sfârșitul. Alain Delon a început să se gândească la eutanasie încă din 2018 când a spus că în această lume totul este fals și doar banii contează. Totodată, actorul francez a mărturisit că îl îngrozește procesul de îmbătrânire.

Actorul a vorbit cu avocații și totul este pregătit. Alain Delon și-a făcut și testamentul pentru a se asigura că după ce va muri, între copiii săi: Anthony Delon, Anouschka Delon, Alain-Fabien Delon, nu se va isca un conflict.

„Proprietățile sale din Franța, Elveția, colecțiile sale de artă, drepturile de proprietate pe care le are asupra filmelor sale și exploatarea filmelor sale… putem estima în mod rezonabil că moștenirea lui Alain Delon este de câteva milioane de euro”, a spus, la un moment dat, avocatul lui Alain Delon.

Nu se știe data la care va avea loc procedura prin care Alain Deloc își va încheia socotelile cu viața, cert este că actorul este pregătit. Și-ar rugat fiul să îl ajute, iar acesta îi va respecta dorința până la capăt.