-4.6 C
București
duminică, 17 ianuarie 2021

Filip s-a stins la doar 22 de ani intr-un accident

La doar 22 de ani, Filip s-a stins din viata in timp ce se afla cu parintii in masina. Un sofer beat si neatent a intrat in plin in masina lor, dupa ce a patruns pe contrasens. Si-a dat ultima suflare intre fiarele contorsionate ale autoturismului, in timp ce soferul beat a scapat teafar si nevinovat si a fugit si de la locul accidentului. Accidentul a avut loc pe o strada din Cluj-Napoca. Mama lui Filip, care se afla pe bancheta din spate, a suferit rani grave.

„Din pacate, desi au fost efectuate manevre de resuscitare tanarului de 22 de ani, care a fost descarcerat in stare de inconstienta, corpul acestuia nu a raspuns, fiind declarat decesul de catre medicii SMURD si SAJ. Manevrele au fost incepute imediat de catre un medic care se afla in trecere si au fost continuate mai bine de o ora de catre medicii SMURD si SAJ, insa fara a putea readuce semnalele vitale pentru tanarul de 22 de ani”, conform ISU Cluj.

Soferul vinovat, un tanar de 21 de ani din Republica Moldova, a fugit initial de la locul accidentului, dar a fost prins apoi pe o strada laturalnica. Etilotestul a indicat 0.35mg/l alcool pur in aerul expirat de catre soferul care a cauzat accidentul, potrivit spynews.ro

 

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate