-5.7 C
București
duminică, 17 ianuarie 2021

Doliu in lumea muzicii din Romania. S-a stins la doar 33 de ani si a lasat in urma un copil mic

La doar 33 de ani, violonista Laura Zecheru , una dintre cele mai talentate membre ale Orchestrei Nationale Radio, a pierdut lupta cu viata din cauza unor grave probleme de sanatate.

A lasat in urma un sot si pe fiul lor. Violonista era un om de nota 10, de o caldura atragatoare, o mama desavarsita, o sotie iubitoare si o colega asa cum toti ne-am dori.

La concertul de vineri seara de la Orchestra Nationala Radio, colegii Laurei i-au adus un omagiu emotionant. Barbatii au decis sa renunte la frac si au imbracat costume negre, iar colegele Laurei au venit in rochii negre, in semn de doliu pentru regretata lor colega. Concertul a fost unul de exceptie, fiecare nota fiind inaltata la Cer, catre sufletul Laurei.

Laura Zecheru s-a stins din viata pe 29 ianuarie 2020, iar sliujba de inmormantare va avea loc duminica, la ora 12.30, la Biserica Slobozia cu Hramul Sf. Nicolae din Clinceni.

„Cu sufletul in genunchi ne luam ramas bun de la prietena noastra Laura Zecheru. Drum lin spre Ceruri, om minunat si bun! Te vom purta in inima noastra!, Orchestra Nationala Radio anunta cu profunda durere trecerea la cele vesnice a dragei noastre colege si prietena Laura Zecheru. Drum lin, Laurici!” au transmis prietenii artistei, in mediul online, potrivit stirilekanald.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate