Vestea care zguduie lumea religioasă: preot acuzat de agresiune!

Celebrul preot Visarion Alexa trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce pe numele lui au fost făcute plângeri grave. Mai exact, o femeie în vârstă de 37 de ani îl acuză pe acesta că ar fi agresat-o și vrea ca acesta să răspundă pentru faptele sale.

Mandat de arestare pe numele preotului

Părintele Visarion Alexa a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi agresat-o în timp ce se spovedea. Aceasta a mers la poliție imediat după și a făcut o plângere, pe motiv că preotul a avut un comportament nepotrivit față de ea.

Acum, parohul parohul Bisericii “Pogorârea Sfântului Duh” – Militari a fost audiat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de agresiune sexuală. Din primele informații aflate de Antena3, acesta ar fi recunoscut faptele sale și acum așteaptă decizia autorităților.

“În data de 17 august a.c., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au demarat de îndată investigațiile, iar ulterior, în data de 16 septembrie a.c., bănuitul a fost condus la sediul subunității pentru audieri.  În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere legală.”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală. Preotul va ajunge în instanță și va da explicații pentru faptele sale, după care vor fi luate măsurile necesare și legale.

Activitatea polițiștilor a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Slujitorul Domnului ar fi avut o atitudine cooperativă și ar fi spus exact cum au stat lucrurile.