Vestea momentului despre Carmen de la Sălciua. A făcut totul în secret

Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din țara noastră și-a luat fanii prin surprindere cu o veste mare. Nimeni nu se aștepta ca artista să fie atât de secretoasă. Toată lumea știa că este logodită, dar despre marele eveniment nu se aflase nimic.

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit

Artista Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp și Marian Corcheș s-au căsătorit astăzi în mare secret. În urmă cu doar câteva săptămâni anunțaseră că au amânat nunta, dar iată că totul are o logică acum. Au vrut să facă evenimentul în secret, departe de ochii și urechile curioșilor.

După ce căsătoria a avut loc, Carmen de la Sălciua a făcut primele declarații și a publicat pe contul de socializare imagini cu ea și Marian Corcheș.

„Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit Spynews.

carmen salciua

Se pare că la cununia religioasă au participat doar apropiații celor doi miri. Urmează, în această seară, petrecerea de nuntă, unde Carmen și Marian și-au chemat familiile și prietenii. Nu se știe încă cine sunt nașii celor doi tineri căsătoriți.

În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit, a spus artista.

Carmen de la Sălciua a ținut secretul până în ultima zi

În urmă cu doar câteva săptămâni, interpreta a fost întrebată când va avea loc nunta, dat fiind faptul că fusese cerută în căsătorie. Atunci Carmen de la Sălciua a declarat evenimentul va avea loc, cel mai probabil, la anul, întrucât atât ea cât și logodnicul ei sunt foarte ocupați, ea cu evenimentele, iar el cu pensiunea pe care o administrează.

“Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru un post TV.

Nu se știe dacă așa era planul inițial, sau dacă cei doi îndrăgostiți au creat o diversiune pentru a muta atenția publică de pe cuplul lor și iată că s-au căsătorit în taină.