Vestea Tristă a serii! Elena Gheorghe, în doliu. Cântăreața trece prin momente grele

Elena Gheorghe și întreaga ei familie sunt în doliu. În urmă cu puțin timp artista a primit o veste cruntă, aceea că bunica sa s-a stins din viață. Mama Mărioarei Man Gheorghe a decedat în această după amiază.

Elena Gheorghe, în doliu. Familia artistei se pregătește de înmormântare

Elena Gheorghe trece prin momente foarte grele. Cunoscuta cântăreața a fost anunțată în această după amiază că bunica sa din partea mamei a murit. Familia artistei e devastată de vestea primită cu doar câteva zile înainte de sărbători.

Acum întreaga familie a cântăreței se pregătește să o conducă pe ultimul drum pe mama Mărioara Man Gheorghe, cea care i-a dat viață artistei și fratelui ei, Costin Gheorghe și Anei Pîrvulescu.

Costin Gheorghe, fratele artistei, a publicat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram o fotografie în semn de doliu, iar imediat urmăritorii lui s-au întrebat ce s-a întâmplat. Iată că, din păcate, este vorba despre bunica lor.

În urmă cu trei ani familia artistei a mai trecut printr-o cumpănă, atunci când și bunica paternă a murit.

Familia vedetei a fost la un pas să o piardă pe bătrână și în 2020

Din cauza vârstei înainte, în urmă cu doi ani familia Elenei Gheorghe a mai trecut printr-o situație grea. Bătrână de peste 80 de ani a avut grave probleme de sănătate, iar medicii îi mai dădeau puține șanse să trăiască.

Iată că femeia a mai reușit să mai ducă vârsta înaintată pe picioare încă doi ani, însă astăzi a plecat la ceruri, lăsând în urma sa multă durere.

”La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.

img 39

Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi. Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!💞”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook. scrie spynews.ro