luni, 21 septembrie 2020

Vești bune pentru elevi. Aceștia vor primi transport gratuit

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Astăzi a avut loc o ședintă la Palatul Victoria între miniștrii Marcel Vela, Raluca Turcan și Virgil Popescu. Aceștia au anunțat măsurile adoptate de Guvern pe toate planurile economice, inclusiv pe cel al educației. Află mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Marcel Vela a anunțat că se va modifica OUG 21/2004 și OUG 1/2014 printr-o Ordonanță de Urgență. Astfel s-a schimbat definirea stării de alertă. De astăzi, când expiră starea de urgență, vom intra în starea de alertă. În ceea ce privește educația, Ludovic Orban a anunțat următoarele modificări: elevii primesc transport gratuit. Prin OUG s-a hotărât că operatorii de transport trebuie să le asigure transport gratuit elevilor. Dacă nu o vor face vor fi sancționați cu încetarea contractului. Sute de mii de copii care au fost discriminați până acum au primit un mic ajutor. Licențele de transport au fost prelungite, iar „CJ-urile preiau aceste licențe cu operatorii de transport.”

Astăzi starea de urgență va înceta și va intra în vigoare starea de alertă. Prin intermediul stării de alertă, românii vor experimenta o relaxare a restricțiilor impuse pe timp de pandemie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă