joi, 28 mai 2020

Vești bune pentru elevi. Aceștia vor primi transport gratuit

Știrile zilei

Se pregăteşte o nouă Ordonanţă de Urgenţă! Schimbări importante în viaţa românilor, de la 1 Iunie

Începând cu data de 1 iunie, în viața românilor ar putea avea loc schimbări extrem de importante. Ludovic Orban...

SUA se pregătesc să o acuze de trafic de droguri pe prima doamnă a Venezuelei

Prima doamnă a Venezuelei, Cilia Flores, are o îndelungată experienţă de jocuri politice, dar procurorii americani se pregătesc să...

Astăzi a avut loc o ședintă la Palatul Victoria între miniștrii Marcel Vela, Raluca Turcan și Virgil Popescu. Aceștia au anunțat măsurile adoptate de Guvern pe toate planurile economice, inclusiv pe cel al educației. Află mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Marcel Vela a anunțat că se va modifica OUG 21/2004 și OUG 1/2014 printr-o Ordonanță de Urgență. Astfel s-a schimbat definirea stării de alertă. De astăzi, când expiră starea de urgență, vom intra în starea de alertă. În ceea ce privește educația, Ludovic Orban a anunțat următoarele modificări: elevii primesc transport gratuit. Prin OUG s-a hotărât că operatorii de transport trebuie să le asigure transport gratuit elevilor. Dacă nu o vor face vor fi sancționați cu încetarea contractului. Sute de mii de copii care au fost discriminați până acum au primit un mic ajutor. Licențele de transport au fost prelungite, iar „CJ-urile preiau aceste licențe cu operatorii de transport.”

Astăzi starea de urgență va înceta și va intra în vigoare starea de alertă. Prin intermediul stării de alertă, românii vor experimenta o relaxare a restricțiilor impuse pe timp de pandemie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Vești bune pentru elevi. Aceștia vor primi transport gratuit 2