Vești bune pentru elevi. Aceștia vor primi transport gratuit

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Astăzi a avut loc o ședintă la Palatul Victoria între miniștrii Marcel Vela, Raluca Turcan și Virgil Popescu. Aceștia au anunțat măsurile adoptate de Guvern pe toate planurile economice, inclusiv pe cel al educației. Află mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Marcel Vela a anunțat că se va modifica OUG 21/2004 și OUG 1/2014 printr-o Ordonanță de Urgență. Astfel s-a schimbat definirea stării de alertă. De astăzi, când expiră starea de urgență, vom intra în starea de alertă. În ceea ce privește educația, Ludovic Orban a anunțat următoarele modificări: elevii primesc transport gratuit. Prin OUG s-a hotărât că operatorii de transport trebuie să le asigure transport gratuit elevilor. Dacă nu o vor face vor fi sancționați cu încetarea contractului. Sute de mii de copii care au fost discriminați până acum au primit un mic ajutor. Licențele de transport au fost prelungite, iar „CJ-urile preiau aceste licențe cu operatorii de transport.”

Astăzi starea de urgență va înceta și va intra în vigoare starea de alertă. Prin intermediul stării de alertă, românii vor experimenta o relaxare a restricțiilor impuse pe timp de pandemie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă